...
a
M

Cand spunem sisteme de bariere automate ne gandim la securitate, control, fluidizare a traficului si, nu in ultimul rand, calitate si eficienta.

Toate aceste lucruri sunt asigurate prin utilizarea tehnologiilor de ultima generatie. Ne concentram intotdeauna si pe siguranta utilizatorilor, motiv pentru care sistemele de bariere automate Magnetic sunt recomandate in mod deosebit ori de cate ori primeaza aceste caracteristici.

Sistemele de bariere automate aduc un design bine gandit, o tehnologie inovatoare de actionare si durata de viata extrem de lunga. Pot fi adaptate optim la cerintele privind latimea, viteza de deschidere, functionalitatea si accesoriile. Structura rezistenta a acestora face utilizarea lor posibila atat in exterior, unde conditiile pot fi uneori anevoioase, dar si in spatiile inchise, cum ar fi parcarile interioare.

MAGNETIC ACCES– solutia optimizata din punct de vedere al costurilor, pentru controlul accesului in parcari publice, parcari cladiri, spatii comerciale si alte numeroase aplicatii.

MAGNETIC PARKING PRO– solutia ideala pentru sistemele de parcare, datorita vitezei mari de deschidere, costuri scazute de operare si manevrabilitatii usoare

MAGNETIC TOLL– solutia optima pentru toate aplicațiile de taxare datorita vitezei, fiabilitatii si costurilor de functionare reduse.

MAGNETIC TRAFFIC– solutii particulare cu deschidere pe orizontala, pentru proiecte speciale in trafic si gestionarea benzilor de circulatie.

Citeste mai multe in pagina dedicata produsului Bariere automate MAGNETIC