...
a
M

Bariera automată Magnetic Acces

bariere auto

Barierele profesionale Magnetic sunt soluții optimizate din punct de vedere al costurilor pentru controlul accesului în parcări, zone industriale, clădiri rezidențiale și clădiri de birouri. Datorită forțelor de impact reduse, sunt aprobate pentru utilizare oriunde nu se poate exclude circulația persoanelor.
Secretul seriei Access este unitatea de comandă inovatoare MHTM™ care se distinge prin eficiență energetică, lipsă de întreținere și durată lungă de viață – seria Access este proiectată pentru 10 milioane cicluri de deschidere și închidere.
Sunt disponibile două variante de bază, în funcție de cerințe: Access (până la 3.5m) și Access-L (până la 5m), ambele cu un nivel ridicat de funcții de bază.
Barierele Magnetic sunt ușor de recunoscut datorită designului elegant și unic, seria Access primind două premii de design, dar mai ales prin faptul că brațul se mișcă perfect controlat, fără balans la oprire. În plus, sunt singurele bariere cu corp solid din aluminiu extrudat, cu rezistență ridicată la condițiile atmosferice extreme.
Gunther Tore oferă o garanție de 3 ani pentru barierele Magnetic Acces.

DATE TEHNICE

Lungime maximă braț: 3.5m-Acces/ 5m-Acces L
Timp de deschidere 2.2s-Acces/ 4s-Acces L
Tehnologie MHTM
Nivel de utilizare 100%
Dimensiuni corp 315x360x915mm
Greutate 40kg
Culoare standard RAL2000

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Mișcare impresionantă
Tehnologia unică MHTM asigură deschiderea rapidă cu o mișcarea perfectă a brațului, fără nicio vibrație sau balans. Un aport important îl are și șasiul solid din aluminiu extrudat.

Prima impresie contează
Încă de la intrare utilizatorii sunt plăcut impresionați de design-ul deosebit, de mișcarea rapidă și perfectă, dar și de durabilitatea în timp a produsului. Faptul că atât brațul dar și corpul barierei sunt executate integral din aluminiu, le conferă o durabilitate mare în timp, indiferent de condițiile atmosferice. Vântul nu constituie un impediment pentru brațul solid al barierei. Dealtfel, până la lungimea de 3.5m nu este necesar suportul pentru braț.

Costuri mici de întreținere
Costul mai mare de achiziție este rapid contrabalansat de costurile reduse de întreținere. Barierele Magnetic sunt proiectate să funcționeze 10.000.000 cicluri fără reparații majore. Intervențiile pentru programare sau reconfigurare sunt facile, unitatea de control fiind poziționată în partea superioară.

Detecție sigură și echipare premium
Fiecare barieră automată Magnetic are în echiparea standard un senzor de buclă inductivă cu 2 canale pentru siguranță sau acționare.

Capacitate nelimitată de integrare în diverse sisteme
Cu 8 intrări, 6 ieșiri releu, 4 ieșiri digitale, toate programabile, bariera automată Magnetic Acces poate fi integrată cu ușurință în orice sistem de automatizare complexă a traficului.

Acces inteligent
Scannerele laser LZR – 2D de la Bea pot asigura un acces inteligent, dar și o protecție totală la contact. Instalate în plan vertical, previn închiderea automată a barierei în fața remorcii. În cazul în care nu pot fi instalate bucle inductive în pardoselă, senzorii instalați în plan orizontal pot prelua cu succes rolul acestora. Vă invităm să vizitați pagina din shop dedicată senzoristicii.

Vizibilitate impresionantă
Brațul barierei poate fi echipat opțional atât cu pazie cu text elegant integrată (100 sau 175mm) sau cu sisteme led inteligente cu semnalizare clară a stării și mișcării brațului.

Deschidere sub plafon
Sistem solid de frângere a brațului, pentru funcționare continuă.

Prospect

Catalog Magnetic 2020

Video
Domenii de utilizare
  • parcări
  • zone industriale
  • clădiri rezidențiale și clădiri de birouri
Întrebări frecvente

Când este rațională achiziția unei bariere Magnetic Acces?

Vrei să scapi de bălăngănitul brațului, caracteristic majorității barierelor? Atunci Bariera Magnetic Acces este soluția, brațul mișcându-se rapid și fără nicio vibrație.
Ai nevoie de un trafic neintrerupt de defecțiuni? Fiind proiectată pentru 10.000.000 cicluri fără reparații majore și cu o garanție de 3 ani, bariera automată Magnetic este soluția optimă pentru tine.
Ai nevoie de un acces rapid? Bariera Acces se poate deschide în 2.2 secunde, dar există modele care se pot deschide în 0.3s!
Dorești ca bariera să arate bine și după 10 ani? Rezistența în timp este dată de corpul executat integral din aluminiu extrudat și nu din tablă de oțel.
Dacă bariera este instalată la o parcare rezidențială cu număr mare de mașini, penele de curent pot crea blocaje de acces. Nu și pentru Magnetic Acces. În cazul lipsei curentului brațul se decuplează automat și se poate ridica apoi ușor cu mâna, fără a fi nevoie de o deblocare cu cheie.
Dacă bariera este instalată într-o zonă pietonală cu probabilitate mare de vandalizare, bariera Magnetic cu picior cu încuiere cu electrozăvor este soluția corectă. Nimeni nu poate forța brațul, iar corpul barierei este suficient de solid pentru a face față încercărilor de vandalizare ușoară.
Dacă ne raportăm strict la numărul de cicluri, este rațional să ne gândim la o barieră automată Acces pentru un trafic de minim 250 cicluri pe zi și pentru o perioadă îndelungată.

Ce se întâmplă dacă brațul barierei este lovit accidental de o mașină?

Dacă brațul este accesorizat cu sistemul anticrash, acesta va cădea și va putea fi reinstalat ușor cu un sistem cu „click”.
În varianta standard, fără sistem anticrash, piesa-suport a brațului se deformeaza controlat, brațul nefiind afectat: video.

Care este garanția echipamentului?

Bariera automată Acces are o garanție de 3 ani, ca orice altă barieră Magnetic.

Bariera Acces poate fi utilizată la sistemele de parcare cu plată?

În funcție de configurația sistemului de management al accesului în parcare, dacă sunt necesare mai multe funcții și o viteză mai mare de deschidere se poate alege bariera Acces sau modelul mai avansat, Parking Pro. Acesta are în plus următoarele:
– timpul de deschidere mai redus: 1.3sec
– centrală de comandă MGC Pro
– mai multe funcții programabile
– include în pachetul standard modulul radio, modulul Eyjernet și modulul RS485
– are 2 culori în plus în gama standard: RAL 9006 și RAL 9007