...
a
M

Site-ul www.gunther-tore.ro este proprietatea S.C. GUNTHER TORE S.R.L.. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.gunther-tore.ro.
S.C. GUNTHER TORE S.R.L va fi numită generic în continuare Günther Tore.
Accesul și utilizarea website-ului www.gunther-tore.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea www.gunther-tore.ro presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES
Scopul permis pentru utilizarea www.gunther-tore.ro este obținerea de informații despre produse realizate și distribuite de Günther Tore. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.
Günther Tore nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui browser sau a modului dvs. de comunicare cu site-ul.
Termenul „utilizator” al www.gunther-tore.ro definește orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest website.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ
Günther Tore oferă acces liber la site-ul www.gunther-tore.ro și vă autorizează să vizualizați informatiile existente pe site-ul www.gunther-tore.ro.
Dreptul de copyright pentru informațiile existente pe acest site este deținut exclusiv de Günther Tore. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea comunicată anterior, printr-un acord scris, de către Günther Tore.
Conținutul www.gunther-tore.ro, logo-urile, textele, imaginile, filmele și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Günther Tore sau a furnizorilor săi.
Orice eventual litigiu în legatură cu www.gunther-tore.ro este de competența instanțelor de drept comun din România.

3. REGULI DE UTILIZARE:
Nu este permisă:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea textelor, imaginilor, filmelor existente pe www.gunther-tore.ro fără un acord transmis în prealabil, în mod scris, de către Günther Tore. Violarea acestei reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
Günther Tore își rezervă dreptul să modifice conținutul site-ului sau chiar să întrerupă disponibilitatea fără o notificare prealabilă. Günther Tore nu este răspunzător față de utilizator, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea conținutului www.gunther-tore.ro sau pentru întreruperea disponibilității www.gunther-tore.ro.
Termenii și condițiile de folosire a www.gunther-tore.ro pot fi schimbate de Günther Tore oricând, ele devenind valabile în momentul publicării lor.

5. ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE
Acceptând să utilizați www.gunther-tore.ro, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu următoarele:
– utilizarea www.gunther-tore.ro se face pe propria răspundere. Günther Tore se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel.

6. LIMITAREA RĂSPUNDERII
Günther Tore nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte rezultate din accesarea www.gunther-tore.ro.
Www.gunther-tore.ro este oferit în această formă, fără alte garanții. Günther Tore nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale www.gunther-tore.ro sau ale conținutului său.

7. CONFIDENȚIALITATE ȘI INFORMAȚII PERSONALE
Informațiile personale puse la dispoziția site-ului Günther Tore pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate în condițiile legii Legea 677/2001.
Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare online utilizatorii sunt de acord să fie contactați în viitor de către Günther Tore și de către partenerii săi agreați, strict pentru scopul trimiterii informațiilor.
Günther Tore nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor, în același timp luând toate măsurile de protecție a site-ului.