14.03.2018

Site-ul www.gunther-tore.ro este proprietatea S.C. GUNTHER TORE S.R.L.. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.gunther-tore.ro.
S.C. GUNTHER TORE S.R.L va fi numita generic in continuare Gunther Tore.
Accesul si utilizarea website-ului www.gunther-tore.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea www.gunther-tore.ro presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

1. ACCES
Scopul permis pentru utilizarea www.gunther-tore.ro este obtinerea de informatii despre produse realizate si distribuite de Gunther Tore. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
Gunther Tore nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a modului dvs. de comunicare cu acesta.
Termenul „utilizator” al www.gunther-tore.ro defineste orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest website.

 

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
Gunther Tore ofera acces liber la site-ul www.gunther-tore.ro si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente pe site-ul www.gunther-tore.ro.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut exclusiv de Gunther Tore. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea comunicata anterior, printr-un acord scris, de catre Gunther Tore.
Continutul www.gunther-tore.ro, logo-urile, textele, imaginile, filmele si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Gunther Tore sau a furnizorilor sai.
Orice eventual litigiu in legatura cu www.gunther-tore.ro este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 

3. REGULI DE UTILIZARE:
Nu este permisa:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea textelor, imaginilor, filmelor existente pe www.gunther-tore.ro fara un acord transmis in prealabil, in mod scris, de catre Gunther Tore. Violarea acestei reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

 

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
Gunther Tore isi rezerva dreptul sa modifice continutul site-ului sau chiar sa intrerupa disponibilitatea fara o notificare prealabila. Gunther Tore nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea continutului www.gunther-tore.ro sau pentru intreruperea disponibilitatii www.gunther-tore.ro.
Termenii si conditiile de folosire a www.gunther-tore.ro pot fi schimbate de Gunther Tore oricand, ele devenind valabile in momentul publicarii lor.

 

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati www.gunther-tore.ro, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea www.gunther-tore.ro se face pe propria raspundere. Gunther Tore se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel.

 

6. LIMITAREA RASPUNDERII
Gunther Tore nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte rezultate din accesarea www.gunther-tore.ro.
www.gunther-tore.ro este oferit in aceasta forma, fara alte garantii. Gunther Tore nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale www.gunther-tore.ro sau ale continutului sau.

 

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Gunther Tore pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare online utilizatorii sunt de acord sa fie contactati în viitor de catre Gunther Tore si de catre partenerii sai agreati.
Gunther Tore nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.