...
a
M

Automatizare Face SL5 Emergency

automatizari usi automate urgenta

Automatizare Face SL5 Emergency – automatizarea „high performance” cu motor BRUSHLESS dedicată echipării ușilor automate instalate pe căile de evacuare ale persoanelor. Acest echipament înlătură anevoioasele sisteme de „break-out”.

Motorul de înaltă fiabilitate cu turație joasă, fără reductor, electronică redundantă, sursă alternativă cu acumularori și senzorul radar certificat pentru ieșirile de urgență, fac ca evacuarea persoanelor să se facă mai eficient și fără panică.

DATE TEHNICE

Dimensiuni 125x156xmax.6600 [mm]
Capacitate maximă 1x 140Kg sau      2x120kg
Viteză de deschidere 0.8m/sec – 1 canat
1.6m/sec – 2 canate
Regim de funcționare continuu S3=100%
Test de durabilitate 5.000.000 cicluri
Consum funcționare / standby 70W / 10W
Temperatură de funcționare -15/+50 [grdC]
Update software USB

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Testare permanentă
La fiecare reconectare la rețea sau la fiecare 24 ore, automatizarea își face un test de deschidere de urgență.

Durabilitate în condiții extreme
Testele de performanță sunt realizate la 5.000.000 cicluri, iar garanția motorului automatizării este de 5 ani, fără restricții.

Rulare fără zgomot
Motorul montat pe amortizoare de cauciuc funcționează cu turație foarte mică, fără reductor. Roțile rulează pe cale de rulare cu amortizare triplă.

Consum redus de energie
Este prima automatizare care economisește energie, garantând o reducere cu cca 54% a consumului de curent electric.

Funcționare neîntreruptă 
Automatizarea este echipată cu o baterie de 12V și pornește în cazul penei de curent. Bateria este permanent testată.

Instalare simplă și mentenanță facilă
Șasiul automatizării se agăță pe un profil de aluminiu poziționat pe perete, cu izolare mecanică prin două rânduri de garnituri. O singură cheie și o șurubelniță sunt necesare pentru mentenanță, iar accesoriile au prindere rapidă. Radarele sunt instalate pe suporți basculanți care permit reglajele cu capacul automatizării deschis.

Prospect
Informații pentru proiectanți
Video
Domenii de utilizare
  • orice ușă automată instalată pe căile de evacuare, cu acordul autorităților locale
Întrebări frecvente

Care este configurația optimă a unei automatizări pentru ușile glisante destinate căilor de evacuare?

Automatizarea SL5 Emergency cu 1 sau 2 canate, un senzor dual certificat pentru căile de evacuare, 1 senzor dual standard, un set de acumulatori, 1 selector de funcții, 1 zavor electromagnetic bistabil, 1 senzor de comunicare a poziției zăvorului.

Ce se întamplă în situația în care bateria de back-up se defectează, nu există curent electric, iar evacuarea este necesară?

Automatizarea este echipată cu o baterie de 12V și pornește în cazul penei de curent. Tensiunea din setul de baterii poate alimenta circuitele de antrenare ale motorului pentru deschiderea ușii, deoarece o cădere de tensiune trebuie considerată o situație de urgență. Bateria este menținută permanent încărcată și este testată periodic. În cazul defectării bateriei sau al nivelului scăzut de încărcare al acesteia, în starea de deschidere de urgență se declanșează mecanismul de antrenare.