...
a
M

Bariera automată Magnetic Acces Pro-H

bariera automata fusta

Barierele profesionale Magnetic Acces Pro-H sunt soluții optimizate echipate cu garduri de protecție de până la 1.8m înălțime, atât pentru accesul controlat al vehiculului, dar și pentru a preveni accesul persoanelor neautorizate sau al animalelor. Datorită forțelor de impact reduse, sunt aprobate pentru utilizare oriunde nu se poate exclude circulația persoanelor. 
Cu două bariere Pro-H poate fi controlat accesul unei căi de până la 9m deschidere, iar cu 2 bariere XL2 până la 12m deschidere. Obțineți astfel un „gard” înalt de 1.8m care se deschide în 4-6 secunde și care poate funcționa în regim continuu.
Brațul barierei poate fi echipat cu benzi LED inteligente a căror semnalizare roșu/verde poate fi programată pentru o bună semnalizare a șoferilor.

Secretul seriei Access este unitatea de comandă inovatoare MHTM™ care se distinge prin eficiență energetică, lipsă de întreținere și durată lungă de viață – seria Access este proiectată pentru 10 milioane cicluri de deschidere și închidere.
Barierele Magnetic sunt ușor de recunoscut datorită designului elegant și unic, seria Access primind două premii de design, dar mai ales prin faptul că brațul se mișcă perfect controlat, fără balans la oprire. În plus, sunt singurele bariere cu corp solid din aluminiu extrudat, cu rezistență ridicată la condițiile atmosferice extreme.
Gunther Tore oferă o garanție de 3 ani pentru barierele Magnetic Acces.

DATE TEHNICE

Lungime maximă braț: 6m- Pro-H/ 8m- XL
Timp de deschidere 6s- Pro-H/ 8s- XL
Tehnologie MHTM
Nivel de utilizare 100%
Dimensiuni corp 315x360x1115mm
Greutate 44kg
Culoare standard RAL2000

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Mișcare impresionantă
Tehnologia unică MHTM asigură deschiderea rapidă cu o mișcarea perfectă a brațului, fără nicio vibrație sau balans. Un aport important îl are și șasiul solid din aluminiu extrudat.

Prima impresie contează
Încă de la intrare utilizatorii sunt plăcut impresionați de design-ul deosebit, de mișcarea rapidă și perfectă, dar și de durabilitatea în timp a produsului. Faptul că atât brațul, dar și corpul barierei sunt executate integral din aluminiu, le conferă o durabilitate mare în timp, indiferent de condițiile atmosferice. Vântul nu constituie un impediment pentru brațul solid al barierei. 

Costuri mici de întreținere
Costul mai mare de achiziție este rapid contrabalansat de costurile reduse de întreținere. Barierele Magnetic sunt proiectate să funcționeze 10.000.000 cicluri fără reparații majore. Intervențiile pentru programare sau reconfigurare sunt facile, unitatea de control fiind poziționată în partea superioară.

Detecție sigură și echipare premium
Fiecare barieră automată Magnetic are în echiparea standard un senzor de buclă inductivă cu 2 canale pentru siguranță sau acționare.

Capacitate nelimitată de integrare în diverse sisteme
Cu 8 intrări, 6 ieșiri releu, 4 ieșiri digitale, toate programabile, bariera automată Magnetic Acces poate fi integrată cu ușurință în orice sistem de automatizare complexă a traficului.

Prospect

Informații pentru proiectanți
Video

Domenii de utilizare
  • parcări
  • zone industriale
  • centre logistice