...
a
M

Grilaj rulou Promotec Protect

grilaj rulou

Grilaj rulou PROTECT – un echipament elegant, destinat protejării magazinelor din centrele comerciale, dar și a deschiderilor exterioare de mari dimensiuni. Punctele forte sunt designul, fiabilitatea deosebită, silențiozitatea, dimensiunile foarte mari la care poate fi produs, design-ul atemporal, dar mai ales siguranța pe care o oferă, în condițiile unei transparențe maxime.

Utilizarea profilelor din aluminiu de înaltă calitate cu un design special crează o ușă rulantă ușoară, dar solidă, silențioasă și sigură.
Sistemul ProSecure® aflat în echiparea standard, împiedică efracția prin ridicare forțată pentru grilajul rulou. În plus, ghearele de la capetele elementelor orizontale împiedică smulgerea grilajului din șine, oferind o protecție suplimentară.

DATE TEHNICE

Lățimea maximă 20m
Înălțimea maximă 7m
Viteza 0.19m/s
Material aluminiu
Culoare natur
Greutatea specifică 5.9 Kg/mp
Transparență 78%

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Lumină și transparență în condiții de siguranță.
Grilajul rulou ProTect asigură o transparență de 78%, un avantaj din punct de vedere comercial, dar și din punct de vedere al siguranței la foc. Pompierii pot astfel stinge flăcările prin grilaj.

Sigure la efracție
Grilajele rulou sunt dotate cu protecție împotriva smulgerii din șine, dar și împotriva ridicării forțate. Opțional, pentru cerințe ridicate de securitate se poate opta pentru echiparea PLUS, cu elemente suplimentare de securitate

Cumpărături în confort
Rularea silențioasă, indiferent de dimensiuni, nu sperie sau stresează cumpărătorii

Utilizare de încredere pentru o lungă durată
Defectarea grilajului unui centru comercial înseamnă diminuarea vânzărilor sau punerea în pericol a cumpărătorilor. Grilajele Protect sunt dimensionate pentru exploatare sigură și de lungă durată. Pentru utilizarea la magazine și centrele comerciale au o garanție de 5 ani.

Posibilitatea unei uși de acces pietonal
Ușile pietonale alăturate prevăzute cu supralumină sunt o opțiune des utilizată mai ales în cazul drive-in-urilor sau accesului în depozitele mari

Conform cu EN13241-1

Informații pentru proiectanți

Fișă dimensiuni

Domenii de utilizare
  • magazine și compartimentări în centre comerciale
  • platforme exterioare de depozitare
  • drive-In-uri
Referințe în România

Întrebări frecvente

Care sunt factorii pe care trebuie să îi luăm în calcul în achiziția unui grilaj rulou de magazin?

Grilajele destinate spațiilor comerciale sunt echipamente în mișcare instalate pe căile de acces cu număr mare de oameni. Acestea trebuie să blocheze sau să întârzie suficient de mult tentativele de efracție, dar mai ales să aibă o exploatare sigură pentru oameni. Siguranța pentru oameni trebuie dovedită prin certificări care să ateste respectarea normelor în vigoare. Pe lângă siguranță structurală și instalare corespunzătoare, acestea trebuie dotate obligatoriu cu sisteme de siguranță la cădere și senzoristică, dacă funcționează în regim automat. Nu în ultimul rând, mai ales în cazul galeriilor comerciale, acestea trebuie să fie silențioase.

Care este avantajul folosirii unui grilaj de mari dimensiuni pentru magazinele din centrele comeriale?

Anumite magazine și cafenele au nevoie de deschidere cât mai mare către zonele comune. Grilajele rulante cu deschideri de până la 20m oferă o dechidere rapidă, silențioasă, automatizată, economică din punct de vedere al spațiului. Față de alte tipuri de deschideri mobile, grilajele nu au nevoie de șine în pardoseală.

Toate grilajele rulante sunt sigure?

Nu. Doar cele prevazute cu sisteme de protecție la ridicare și cu gheare împotriva smulgerii din șine.