...
a
M

Vitrina secțională compactă Butzbach Spacelite Vision– Perete din sticlă mobil pe verticală

 

vitrina-sticla-securizata

Prin tehnologia inovatoare de deschidere și utilizarea panourilor din aluminiu vitrate cu sticlă securizată, vitrina secțională compactă Butzbach SPACELITE VISION deschide noi orizonturi pentru amenajarea showroom-urilor, a restaurantelor, a spațiilor de birouri sau comerciale sau a închiderii piscinelor pe timp de iarnă.

Sistemul de pliere unic este dezvoltat de firma Butzbach încă din 1974, acesta ajungând în ziua de azi la performanțe excepționale de fiabilitate și anduranță.
Ușa vitrină secțională compactă Butzbach Spacelite Vision nu are elemente care să deranjeze vizual. Este finisată excepțional atât pe partea exterioară, cât și pe cea interioară. Nu există balamale, role la vedere, cabluri spiralate sau șine voluminoase. Șinele de glisare au secțiune complet închisă. Totul este pur și simplu…elegant.

În funcție de destinație, poate fi echipată individualizat: geam dublu sau triplu, diverse alte tipuri de vitrări, culori speciale, echipare inox pentru medii umede, cum ar fi piscinele.

Datorită ramelor cu rupere de punte termica și a vitrării termoizolante, ușa vitrină secțională compactă Spacelite Vision este cea mai eficientă ușă vitrată din punct de vedere termic.

DATE TEHNICE

Lățime maximă cu geam dublu 5500mm
Lățime maximă cu geam triplu 5500mm
Suprafață maximă cu geam dublu 18mp
Suprafață maximă cu geam triplu 16mp
Înălțimea minimă deasupra golului 700mm
Spații laterale necesare 130mm
Viteza de deschidere 0.25-0.4 m/sec
Număr optim de cicluri pe an 30.000 (!)
Utilizare exterior/interior

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Funcționare fiabilă si spatiu tehnologic redus
Tehnologia de ridicare în trepte (Hubstaffeltechnik) asigură o funcționare lină și fiabilă, cu costuri reduse de întreținere. Panourile ușii vitrină secțională compactă se stochează unul lângă altul pe console scurte deasupra golului sau mai sus, fără șine paralele cu tavanul. Ușa nu se ancorează de tavan.

Design îngrijit
Șinele din aluminiu extrudat, eloxat, au o secțiune închisă. Panourile se îmbină între ele fără balamale. Nu există cabluri spiralate sau alte elemente care să atârne în gol.

Economie de energie în condiții de lumină naturală
Datorită materialelor și tehnologiei utilizate, ușile Spacelite Vision contribuie la eficiența energetică a clădirii. Acestea pot avea un coeficient de transfer termic cuprins între 1.6 si 1.9 W/m2K (pentru întreaga ușă!), în funcție de configurație.

Transparență totală
Panourile cu rame din aluminiu extrudat vitrate cu geam securizat dublu sau triplu transformă ușa Spacelite Vision într-o vitrină elegantă care la nevoie se poate retrage complet în tavan.

Configuratie flexibilă
Ușa poate fi vitrată cu umpluturi alternative sticlei, cu grosimi de 24 sau 36mm. Exemple de umplutură alternativă: panourile fonoizolante pentru compartimentarea sălilor de conferință sau plăcile cu design customizat pentru integrarea ușii într-o fațadă cu design deosebit.

Deschidere rapidă
Ușile pot fi echipate cu motoare cu inverter capabile să dubleze viteza de deschidere până la 0.4m/s. 

Conformă cu EN13241-1

Prospect
Informații pentru proiectanți

 

Domenii de utilizare
  • showroom-uri auto
  • ca vitrine amovibile pentru restaurante sau magazine; stradale sau în centre comerciale
  • închideri de iarnă pentru piscine sau alte spații de agrement
  • compartimentări transparente pentru sediile bancare
  • compartimentări pentru săli de conferință, săli de sport sau săli de spectacole