...
a
M

Burduf de etansare gonflabil Stertil WI

usa de garaj model printat

Orice burduf de etanșare gonflabil Stertil WI este conceput pentru menținerea precisă a controlului asupra schimbului de căldură ce poate avea loc la interfața dintre camion și clădire în timpul manevrelor de încărcare/descărcare.
Este un echipament „high performance”, eficient, adaptabil, rapid și cu o perioadă mare de viață. Burduful de etanșare gonflabil Stertil WI se instalează în industria alimentară pentru menținerea lanțului frigorific, dar și în orice sistem de andocare unde este importantă curățenia și economia de energie.  

DATE TEHNICE

Lățimea 3500/ 3700mm
Înălțimea (standard) 3600/ 4000mm
Înălțimea („full high”) 4700mm
Grosimea 815mm
Hmax pernă superioară 1350/ 1750mm
Lmax perne laterale 700mm
Construcția rigidă panori sandwich
40mm 

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Utilizare rapidă și confortabilă
Un singur panou de comandă gestionează rampa de egalizare, ușa secțională și burduful gonflabil în regim logic și intercondiționat.

Culori vii chiar și în zona de livrare
Șorțurile de mascare a pernelor pot fi nu doar negre, ci pot avea culori vii, ușor de observat pentru șoferi, dar și pentru a da un aspect unic clădirii.

Etanșare excelentă indiferent de vreme și dimensiunile camionului
Pernele gonflabile copiază perfect forma camionului, iar pintenii gonflabili etanșează părțile laterale ale rampei de egalizare.

Perioadă mare de exploatare cu satisfacții
Perne realizate din Cordura®. În cazul unei exploatări extreme, acesta va fi dublat cu Powerflex.

Construcție solidă
Rama din aluminiu extrudat și panouri sandwich de 40mm, RAL 7038

Flux rapid
Timpul de umflare este de cca 15 secunde, iar cel de dezumflare de cca 20 secunde.

Parcare ușoară chiar și fără ghidaje de roți
Săgețile reflectorizante de ghidare sunt foarte vizibile, iar consolele de protecție din oțel zincat asigură protecția în caz de impact.

Prospect
Informații pentru proiectanți

Domenii de utilizare
  • sistemele de andocare din industria alimentară
  • oriunde este necesară curățenia și controlul temperaturii
  • oriunde există risc de îmbolnăvire pentru personal
Referințe în România

Întrebări frecvente

De ce este important să se instaleze în anumite situații burdufuri gonflabile și în depozite unde nu sunt cerințe speciale de temperatura controlată sau curățenie?

Personalul care lucrează în zonele rampelor de încărcare este supus riscului de îmbolnăvire, mai ales iarna, din cauza curenților reci de aer în mișcare. O bună etanșare  a camioanelor înseamnă nu doar o reducere a acestui risc, ci și un moral ridicat al lucrătorilor.

De ce să alegi un burduf de etanșare gonflabil Stertil WI?

Etanșare cu pinteni în partea inferioară, materiale de înaltă calitate, operare rapidă cu acționare simplă din panoul de comandă al sistemului de andocare. Durată mare de viață în situații de exploatare intensivă prin echiparea cu Powerflex. 

Cum se configurează corect un burduf de etanșare gonflabil Stertil WI?

Acolo unde platforma depozitului este la nivel cu platforma exterioară, se folosesc burdufuri de etanșare „full high” cu înălțime de 4.7m. În majoritatea cazurilor însă, depozitele sunt la cota de +1m față de platforma exterioară. Aici dimensiunile burdufului și dimensiunile pernelor trebuie să țină cont exclusiv de dimensiunile și caracteristicile camioanelor deservite. Mai multe informații găsiți consultând Ghidul de proiectare Stertil.

Ce este Powerflex?

Un material cu strat superior și inferior din poliuretan de înaltă calitate. Structura constă într-un strat superior și inferior din poliuretan de înaltă calitate și un strat intermediar din nailon țesut stabil, multistratificat