a
M

Home > De ce Günther Tore?

 

  • Beneficiați de cea mai bună investiție după 5 ani de exploatare intensivă, eficientă și confortabilă.
  • Puteți alege dintr-o gamă completă de închideri industriale automatizate de înaltă performanță.
  • Aveți alături un partener cu 20 de ani de experiență în proiecte industriale de anvergură.
  • Găsiți în proximitate un partener Günther Tore de încredere

 

Echipa Günther Tore este închegată în jurul misiunii de a aduce confortul, siguranța, mediul sănătos de lucru și reducerea cheltuielilor pentru clienții nostri, de a le deschide ochii către o lume nouă a sistemelor de închidere automatizată inteligentă.
Istoria Günther Tore în România începe în anul 1995 când au fost instalate în București primele uși secționale industriale Günther Tore pe Șoseaua Pipera 41. Acestea sunt în funcțiune și astăzi.
În anul 2003 ia naștere compania Günther Tore srl, cu acționariat româno-german (Gunther Tore GmbH). Cum piața românească cerea soluții tot mai complete, compania noastră și-a diversificat oferta cu echipamente high-end de la furnizori excepționali, precum: Butzbach, Stertil, Dynaco, Braselmann, Promotec, Marantec, Bea, Rolling Center.
După închiderea fabricii din Neunkirchen Germania din 2016, ușile secționale Günther Tore se produc într-una dintre cele mai moderne fabrici din lume, cu o capacitate de producție impresionantă de cca 240.000 unități pe an, într-un proces complet automatizat. Ușile secționale Günther Tore cu tradiționalul panou de 45mm și feroneria din inox sunt fabricate mai rapid și mai eficient și într-o gamă mult diversificată.