Blog

Usa rapida Butzbach Novosprint HS5E, cea mai rapida usa din lume!
usi-rapide

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pana la 5m/s viteza de deschidere si pana la 2.5m/s viteza de inchidere.

Aceasta usa accesorizata cu radare speciale duce la o economie maxima de energie in conditiile unui trafic extrem de fluent.
Garantia pentru usa rapida Butzbach cu deschidere pe orizontala este de 2 ani sau 500.000 cicluri.
Incepand cu 2013, odata cu lansarea variantei HS5E, preturile au devenit atat de avantajoase incat au ajuns sa rivalizeze cu majoritatea usilor rapide din pvc cu deschidere pe verticala.
Usa rapida Butzbach Novosprint HS5E se monteaza atat la interior, cat si la exterior, aceasta putand avea ca optional si cortina dubla.

Varianta NOVOSPRINT MONO este soluția ideală pentru coridoarele înguste sau în cazul unor condiții de spațiu limitat. Este o ușă de mare viteză, cu rulare laterală pe o parte, special conceputa pentru un trafic rapid, liber si fara contact.

De asemenea, versiunea NOVOSPRINT MONO Hygiene din oțel inoxidabil a fost proiectata în conformitate cu cerințele de igienă din industria alimentara si farmaceutica.

Accesoriu recomandat: SENZORUL BEA CONDOR

Senzorul BEA CONDOR cu dubla tehnologie (radar-detectarea miscarii si infrarosu-detectarea prezentei), este solutia completa de deschidere din segmentul usilor industriale.

senzor-bea