...
a
M

Ușa rulou Braselmann 1.100D Antitero

usa rulou antiefractie

Ușa rulou 1.100D ANTITERO este concepută pentru accesul mașinilor speciale în zonele ce necesită un înalt nivel de securitate. Fie că este vorba de bănci, închisori sau baze militare, acest model de ușă industrială automatizată protejează incinta de tentativele de efracție, de gloanțe sau explozii.

DATE TEHNICE

Lățimea maximă 6000mm
Înălțimea maximă 6000mm
Dimensiunea lamelei 100x23mm
Material lamelă INOX
Viteza cca 0.2m/s

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Protecție antitero
Testat pentru rezistență la presiunea de șoc de până la 2 bari de către Frauenhofer Institut für Kurzzeitdynamik (Institutul pentru dinamică de scurtă durată)

Fără risc de penetrare a gloanțelor de calibru mare
Ușa rulou 1.100D Antitero a fost testată de către autoritățile germane prin trageri de la 3m cu calibru 0.44 și încadrată în clasa de rezistență M3-SF. Pentru cerințe mai mici, există un raport de expertiză al Deutsche Versuchs- und Prüfanstalt für Jagd- und Sportwaffen e.V. (Institutul german de cercetare și testare pentru vânătoare și arme de foc sportive)

Zădărnicește sau întârzie suficient tentativele de efracție
Ușa rulou Antitero echipată corespunzător este încadrată în clasa WK3 de securitate prin testarea conform DIN ENV 1627. Conform Comisiei de Prevenire a Criminalității a Poliției germane este echivalentă cu noua clasificare RC3.

Conformă cu EN13241-1

Domenii de utilizare
  • depozite de valori
  • bănci
  • unități militare
  • centre de detenție
Referințe în România

Întrebări frecvente

Cum se realizează protecția la glonț în partea inferioară, unde orice ușă industrială are garnitură de etanșare la pardoseală?

O garnitură de etanșare cu senzor de obstacole ar permite trecerea glonțului. De aceea la partea inferioară bordura din oțel inox ranforsată, fără garnitură din cauciuc, trebuie să se petreacă minim 3cm sub cota carosabilului exterior sau să aibă în față un prag din oțel inox de minim 3 cm înălțime.

Cum se realizează protecția la glonț pe laterale, în șinele de culisare?

Lamelele blindate se suprapun minim 80mm pe laterale, astfel încât este imposibilă penetrarea glonțului prin șinele de ghidare.

Cum se poate realiza protecția la accidente pentru închiderea automată a ruloului?

Două cortine de fascicule infraroșu cu înălțimea de 2.5m echipează ușa rulou; una la interior, alta la exterior. Chiar dacă e vorba de o ușă foarte grea, probabilitatea de accidentare prin strivire la închidere este practic nulă.

Cum se blochează ridicarea forțată a ruloului?

Două zăvoare electromagnetice cu bolțuri speciale din fier forjat, acționate de panoul de comandă al ușii, fac imposibilă ridicarea prin forțare a lamelelor ruloului.