...
a
M
Gunther Tore furnizori

Home > Mărci

GÜNTHER TORE – uși secționale pentru uz industrial și rezidențial
BUTZBACH – companie fondată în 1953, are două linii de produse: ușile industriale cu baza de producție în Kellmunz și ușile de hangar cu baza de producție în Unterroth. Butzbach este cunoscută pentru porțile secționale compacte din fibră de sticlă, ușile rapide orizontale și ușile de hangar, unde este lider mondial.
STERTIL – ia naștere în 1962, iar în 1974 înființează divizia Dock Products, plasându-se în zona echipamentelor profesionale și a căutat în permanență idei inovatoare, în 1996 patentând primul echipament automatizat de blocare a camioanelor în sistemul de andocare
DYNACO – a fost fondată în 1987 de către Benoit Coenraets, având ca misiune crearea unei uși cu deschidere rapidă care să nu producă avarii în cazul unei loviri. În 2014 Dynaco a devenit parte a puternicului concern Assa Abloy, iar acum este centrul de producție pentru ușile „high performance” ale grupului.
BRASELMANN – înființată în 1884 ca o mică afacere de familie, a cunoscut în timp un enorm succes. Design-ul perfect și precizia în producție, precum și calitatea și eficiența costurilor, sunt factori decisivi pentru durata de viață a produselor.
MARANTEC – o companie germană fondată de Michael Hormann în anul 1957, produce toata gama de automatizări pentru uși și porți industriale și rezidențiale. Siguranța în exploatare, tehnologia și design-ul deosebit sunt valorile Marantec.
FACE – lider în tehnologia brushless pentru automatizări de uși
DAAB – un brand activ în țările nordice încă din 1974 cu specializare pe automatizarea porților industriale grele și de trafic intensiv
BEA – este liderul incontestabil în sistemele de senzoristică pentru ușile și porțile automatizate. Pornită în 1965, compania belgiană și-a extins afacerile la nivel global.
ROLLING CENTER – o companie cu o istorie de 40 de ani, produce și inovează în permanență feronerie și acesorii pentru o multitudine de sisteme de porți și uși industriale. Peste 1200 de repere se află acum în oferta Rolling Center.
MAGNETIC  – liderul mondial în producția de bariere auto profesionale
HUESKER – a luat ființă în 1861 ajungând în timp un jucător important în industria textilă. În 1958 Huesker a început producția de textile tehnice și ulterior de geosintetice. O divizie HUESKER Synthetic GmbH este dedicată exclusiv sistemelor de închideri cu prelate de înaltă rezistență, așa numitele uși industriale flexibile.