...
a
M

Ușa rulou Braselmann ISO Speed Lift

usi rulou

O ușă industrială tip rulou și totuși foarte rapidă. ISO SPEED LIFT are o lamelă cu o formă specială, patentată de Braselmann, care permite rularea silențioasă la viteze mari, de până la 1.7m/sec. Coeficientul de transfer termic bun face din această ușă un compromis ideal pentru diverse aplicații unde este necesară conservarea condițiilor de climatizare interioară.

DATE TEHNICE

Dimensiuni maxime 6500x6000mm
Dimensiunea lamelei 100x23mm
Material lamelă aluminiu, spumă 
poliuretanică, PVC
Greutate specifică 9.9-11.1 Kg/mp
Clasa de vânt  3
Coef. de transfer termic 2.5 W/(m²K)
Viteza max.1.7m/s

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Condiții confortabile pentru lucrători
Datorită vitezei mari, timpul de schimb termic între exterior și interior este redus. Atâta timp cât este închisă, ușa industrială Iso Speed Lift realizează o bună protecție termică atât datorită lamelelor termoizolante, cât și ruperii de punte termică la articulațiile dintre lamele.

Economie de spațiu pentru deschidere
Deasupra golului și în adâncime este necesar un spațiu de maxim 82cm, astfel că podul rulant, elevatorul sau orice alt utilaj are la dispoziție întreaga înălțime a halei.

Protejarea spațiului în condiții atmosferice dificile
Pentru dimensiunile mari și cerințe speciale de presiune la vânt, lamelele ușii sunt prevăzute cu ancore de vânt metalice instalate la capetele lamelelor. Acestea împiedică smulgerea lamelelor din șină când sunt solicitate de rafalele de vânt.

Sigură pentru personal
Ușa este dotată cu garnitură inferioară cu senzori optici de deformare. La atingerea celui mai mic obstacol, ușa se oprește din coborâre și se ridică imediat. În plus, un fascicul infraroșu instalat la cca 30cm înălțime împiedică închiderea ușii sau o redeschide în cazul apariției unui obstacol în zona de închidere.

Culori vii chiar și pentru industrie
În echiparea standard, ușa rulou Iso Speed Lift este aluminiu natur, dar poate fi eloxată sau vopsită pe partea exterioară în orice nuanță RAL. Partea interioară PVC este de culoare gri similar RAL 7037, este proiectată să ascundă posibilele semne de abraziune și murdărie. Formează un contrast delicat cu benzile în gri deschis (similar cu RAL 7035).

Conformă cu EN13241-1

Prospect

Informații pentru proiectanți

 

Video
Domenii de utilizare
  • zone de livrare marfă
  • parcări comune
Întrebări frecvente

Unde este rațională instalarea ușii industriale Iso Speed Lift?

Acolo unde este necesară viteză mărită, izolare termică, unde este trafic ridicat. Are un cost considerabil mai avantajos decât alte modele de ușă, cum ar fi cele tip spirală și, de asemenea, un cost de reparații și mentenanță mult mai redus.

Ușa poate fi înglobată în scenariul de foc pentru desfumarea automată a incintei?

Da. Panoul de comandă este dotat cu o punte de conectare a comenzii de la centrala de incendiu.

Panoul de comandă poate fi echipat cu automatizare pentru gestionarea traficului?

Da, ca și opțiune suplimentară, panoul de comandă poate administra sensul de circulație prin conectarea unor semafoare pe ambele părți ale ușii.