a
M

Uși de garaj secționale GÜNTHER PRESTIGE

usi de garaj premium

English Version               Magyar változat

Uşi de garaj secționale termoizolante, fiabile şi sigure este ceea ce oferim proprietarilor de garaje individuale. O varietate extinsă de panouri şi paleta de culori oferite de uşile de garaj Günther subliniază perfect arhitectura, atât a unei locuinţe moderne în stil Hi-Tech, cât şi a unei căsuţe clasice.
În plus, gama noastră de uși de garaj secționale PRESTIGE acoperă orice tip de deschidere: rectangulară, înclinată, trapezoidală sau sub forma unui arc.

Ușa de garaj Günther Prestige se distinge prin design-ul premium, finisajul impecabil, rularea silențioasă, posibilitatea de individualizare prin alegerea unuia dintre decorurile de printare digitală sau implementarea propriului model, oferind clienților posibilitatea unei configurări individualizate nelimitate.
Finisajele „lemn” și finisajele „piatră” sunt aplicate prin vopsire/print digital și nu prin colantare. Acest lucru conferă stabilitate în timp a suprafeței ușii.
Ca o noutate absolută, orice poză sau model pot fi printate pe suprafața exterioară. Ușa de garaj devine astfel unicat și se integrează fără niciun compromis în fațada casei.
Feroneria ușii, adică suporții de role și balamalele, sunt din inox AISI430. Ușa de garaj capată un aspect exclusivist, dar și rezistență în medii cu umiditate ridicată.

Deși ușa de garaj poate ocupa până la 25% din suprafața fațadei unei case, aceasta costă, în medie, doar 0.5% din bugetul unei construcții noi.
Termoizolația, etanșarea, finisajul, design-ul, silențiozitatea, viteza, acționarea smart, consumul redus de curent, backup-ul cu acumulatori, costul total și perioada de garanție sunt factorii a căror analiză duce la achiziția inteligentă a unei uși de garaj.

Fiecare ușă de garaj Günther Tore este executată la comandă. Încurajăm astfel fiecare client să-și configureze ușa de garaj conform așteptărilor.

45mm - GROSIMEA UȘII
Usi de garaj
termoizolatie garaj
panou usa garaj

Panoul Günther Tore Prestige, cu 8 variante de textură, are o grosime de 45mm și este realizat în sistemul „contur închis” din tablă de calitate înaltă cu umplutură din spumă poliuretanică modificată cu particule de poliamidă (PUR-PA). Această caracteristică îi oferă o stabilitate mecanică ridicată.

Protecția anticorozivă și finisajul tablei sunt testate în laboratoare independente atât ca rezistență mecanică, cu aparatul Crock, cât și ca rezistență la coroziune prin expunerea extremă la vapori salini timp de 750 de ore (echivalent cu 15 ani într-o regiune de coastă sau poluată industrial). Tabla este cutată de 4 ori în zonele de penetrare a șuruburilor.
Coeficientul de transfer termic al unei uși de garaj trebuie calculat individual pentru întreaga ușă, ținând cont de toate pierderile. De exemplu, pentru o ușă de garaj de 2500x2200mm, U=1.233 W/m2K, iar pentru o ușă de 6000x3000mm, U=1.048 W/m2K, echivalent cu un perete din caramidă cu grosimea de 60cm. Certificarea rezultatelor a fost realizată la Institutului de testare IFT Rosenheim (Germania).

FERONERIE DIN INOX
role si balamale din inox

O caracteristică care evidențiază ușile de garaj Günther este feroneria. Suporții de role tandem și balamalele sunt realizate din oțel inox AISI 430. Pe lângă protecția superioară, aspectul ușii pe partea interioară este cu adevarat premium.

Conținutul mare de crom (16-18%) al feroneriei îi menține funcționalitatea și aspectul în clădiri cu umiditate ridicată – garaje neaerisite și clădiri din zonele de coastă sau poluate industrial.

CONFIGURARE INDIVIDUALIZATĂ

Puteți alege între 8 variante de panou sandwich termoizolant: Microwelle, S-Type neted, S-Type amprentat, M-Type neted, M-Type amprentat, L-Type neted, L-Type amprentat, Kassette amprentat. Amprentarea este tip „coajă de portocală”.
Fiecare dintre aceste panouri are o gamă „standard” de până la 9 nuanțe de culoare RAL, până la 3 decoruri lemn și până la 2 decoruri speciale (ADS 703 Gri Antracit, ADS 704 Graphite) și gamă infinită de decoruri aplicate prin lăcuire digitală.

usa-de-garaj-panouri-lemn

Alegeți însă orice nuanță din gama RAL, gama DB, finisaje lemn sau piatra pentru o personalizare aparte a casei dumneavoastră sau orice poză sau model propriu.

 

Compensarea greutății unei uși de garaj se face prin arcuri de torsiune sau arcuri de întindere, ambele variante cu o perioadă de viață de minim 25000 cicluri. Dacă arcurile de torsiune sunt mai silențioase, arcurile de întindere oferă un aspect interior mai elegant, fiind ascunse în șinele verticale.


Înălțimea de buiandrug / spațiul ocupat deasupra golului de ușă:

 • rabatere standard cu arcuri de torsiune: 210mm
 • rabatere plată cu arcuri de torsiune: 125mm
 • rabatere supraînălțată cu arcuri de torsiune: 500mm
 • rabatere plată cu arcuri de întindere: 125mm

Dimensiuni maxime pentru uși de garaj cu arcuri de torsiune: LxH = 6000x3250mm. Porțile accesorizate cu arcuri de întindere au anumite limitări de dimensiuni și configurații.


Pentru un acces pietonal facil, ușa de garaj poate fi dotată bineințeles cu ușă pietonală integrată. Balamalele sunt ascunse și special proiectate pentru a înlătura pericolul prinderii degelelor din exterior, chiar și între panouri la închiderea ușii. Dupa dorință, ușa pietonală poate avea prag „normal” de 100mm sau prag „plat” de 20mm pentru un acces mai ușor sau trecerea cu roțile bicicletei.


Pentru a beneficia de iluminare naturală, puteți alege una dintre zecile de variante de vitrare. Puteți alege forma (pătrat, dreptunghiular, rotund etc) și culoarea ramei geamurilor unei uși de garaj (nuanța ușii, altă nuanță sau inox), dar și tipul de geam (transparent, translucid).


RULARE SILENȚIOASĂ

Acordăm atenție deosebită silențiozității rulării ușii de garaj. Zgomotul de funcționare și vibrațiile de funcționare ale unei uși de garaj secționale neconforme se propagă prin structura clădirii, provocând disconfort.

Fiecare ușă de garaj Günther Tore este proiectată împreună cu dumneavoastră și trimisă în producție cu ajutorul unui software complex. Tot procesul de producție este complet automatizat, iar prelucrările se fac cu ajutorul roboților. Acuratețea și precizia sunt la cel mai înalt nivel.
Puteți urmări procesul de producție pentru uși de garaj aici.

Tot pentru o rulare silențioasă recomandăm varianta cu arcuri de torsiune. Automatizările High Speed de la Marantec- Germania din gama premium (C360,C370,C380) sunt echipate cu sistem de transmisie cu curea.

DUBLĂ ETANȘARE

Dubla etanșare pe toate cele patru laturi face ca ușa de garaj Günther Tore să aibă un coeficient de transfer termic real excelent. Cu cât acesta esta mai mic, cu atât termoizolația este mai mare. Coeficientul se calculează automat pentru fiecare ușă în parte și ține cont de toate caracteristicile ușii (dimensiuni, accesorizare, ușă pietonală etc). Când ușa este închisă, toate chederele sunt presate uniform, iar aspectul exterior este impecabil

În partea inferioară ganitura tubulară este dublată de o fustă elegantă pe partea exterioară. Pe profilele verticale și pe cel orizontal de la buiandrug sunt instalate chedere cu fustă dublă. Îmbinarea între laturi este, de asemenea, foarte bine realizată.

DESCHIDERE ÎN 9 SECUNDE

O deschidere rapidă a garajului înseamnă în primul rând mai puțin timp petrecut în fața ușii. Atunci când garajul este stradal, acest lucru poate genera neajunsuri în trafic.

Dacă o ușă de garaj convențională cu o înălțime de 2.1m se deschide în cca 20 secunde, ușa de garaj Günther Tore se deschide în aproximativ 10 secunde. Acest lucru înseamnă aproximativ o oră într-un an pierdută în fața garajului, asteptând deschiderea ușii.
Un ciclu mai rapid de deschidere-închidere ajută, de asemenea, la micșorarea pierderilor termice, prin reducerea timpului în care ușa stă deschisă.

Gama de automatizări Marantec Germania care echipează uși de garaj Günther Tore cuprinde 3 modele:
C360, pentru uși de până la 110Kg / 3m lățime – deschidere cu 22cm/sec
C370, pentru uși de până la 185Kg / 5.5m lățime– deschidere cu 23.5cm/sec
C380, pentru uși de până la 220Kg / 6m lățime– deschidere cu 18cm/sec
La aceste viteze mari se ajunge prin accelerare progresivă, iar oprirea este de asemenea precedată de o decelerare.
Bineînteles, automatizările respectă toate normele de siguranță în vigoare.

FEEDBACK FUNCȚIONARE
Fedback-ul în funcționare, dar și comanda de la distanță a unei uși de garaj capată noi dimensiuni cu ajutorul centralei și aplicației mobile Maveo. Toate automatizările Marantec sunt compatibile cu sistemul Maveo. Astfel puteți gestiona din telefonul mobil chiar din concediu ușa de garaj, cât și automatizarea Marantec a porții de incintă. Localizarea GPS va deschide o fereastră pop-up pe telefonul dumneavoastră atunci când vă apropiați de casă, întrebându-vă dacă doriți deschiderea ușii. Un film de prezentare găsiți aici.
SIGURANȚĂ LA EFRACȚIE

Automatizările ușilor de garaj Günther Tore pot fi dotate cu accesoriul Special 108. Acesta anulează tentativa de efracție prin ridicarea forțată a ușii printr-un mecanism de blocare mecanică.


Pentru garajele cu cerințe ridicate de securitate, ușile Günther Tore pot fi echipate cu opțiunea ATS, care oferă clasa de securitate antiefracție RC2.
Pachetul ATS poate fi instalat pentru uși cu dimensiunile maxime de LxH=4200x3250mm și constă în:

 • sistem de încuiere ranforsat cu plăci din metal atât pe interior, cât și pe exterior
 • butuc cu protecție împotriva extragerii
 • role și suporti de role solide, preluate de la ușile industriale
 • rolă superioară din oțel cu suport ranforsat cu tablă groasă, galvanizată
 • suport inferior de rolă din oțel solid, galvanizat, cu 6 puncte de prindere
 • elemente de protecție împotriva smulgerii rolelor
 • ranforsare de pardoseală pentru șina verticală
CONSUM 0.6W/h ÎN STAND-BY
Casa pasivă este o casă extrem de eficiența energetic care necesită un aport mic de energie pentru asigurarea unui climat interior confortabil. În construcția unei astfel de case, izolarea termică trebuie să fie maximă, iar consumul energetic minim. Automatizările Marantec- Germania ale ușilor de garaj Günther Tore conțin tehnologia patentată Blue Line. Aceasta asigură un consum extrem de mic în standby, de numai 0.6W/h; adică de 6-10 ori mai puțin decât automatizările convenționale.
FUNCȚIONARE NEÎNTRERUPTĂ

În cazul furtunilor puternice, căderile de tensiune sunt un fenomen des întâlnit. A nu putea intra cu mașina în garaj într-o astfel de situație este cu adevărat neplăcut.
La fel de neplăcut este să iesiți din garaj când vă grăbiți sau chiar într-o situație de urgență, dacă a intervenit o pană de curent electric. Decuplarea pe modul manual, apoi recuplarea după ieșire, necesită timp.
Acumulatorul Back-up 100 este perfect integrabil în carcasa automatizărilor C360, C370, C380. Acesta face față nu doar unei simple deschideri, ci ușa poate fi folosită de 8 ori într-o zi la o temperatură de 20 gradeC.

PREȚ EXCEPȚIONAL

Ușa de garaj Günther Tore PRESTIGE cu panoul de 45mm este probabil cel mai avantajos produs raportat la o perioadă de exploatare de minim 5 ani. În calcul intră costul inițial al unei uși de garaj Günther, costul de întreținere și economia de energie. În plus, ușa de garaj Prestige este un produs remarcabil din punct de vedere al finisajului și confortului în utilizare.

Clienții care doresc un produs economic pot alege uși de garaj TREND. Panourile sandwich au o grosime de 40mm și acelasi finisaj standard și imitație lemn ca cel al ușilor Prestige. Pentru mai multe amănunte despre seria TREND vă invităm să ne contactați.

GARANȚIE

PROCESUL DE PRODUCȚIE
PROSPECT

  În evaluarea unei oferte de ușă de garaj, țineți cont întotdeauna de următorii parametrii:

CARACTERISTICA
[echipare standard, fără cost suplimentar]

BENEFICIUL

 

Grosimea panoului de 45mm Termoizolație peste medie
Panouri fără caneluri orizontale sau cu dopuri Etanșare pe chederele șinelor verticale
Chedere duble pe tot conturul Etanșare bună pe tot conturul ușii
Feronerie inox Aspect premium, durabilitate
Role duble, în tandem Silențiozitatea rulării
5 tipuri de panou sandwich Adaptabilitate la arhitectura casei
Viteză marită de funcționare Deschidere rapidă, în cca 9 secunde
Feedback de funcționare Starea ușii pe telecomandă
Consum 0.6W.h în standby Ideală pentru casele pasive
Garanție 5 ani pentru întreaga ușă Fără costuri pentru piese de schimb
Echipament produs în proporție de 100% automatizat Silențiozitate în funcționare

 

 

CARACTERISTICA
[echipare opțională, cu cost suplimentar]

BENEFICIUL

 

Sistem antiefracție Siguranța garajului
Kit antiefracție RC2 Siguranța ridicată a garajului
O infinitate de finisaje prin printare digitală Unicitatea ușii dumneavoastră
Acumulatori în carcasa motorului Funcționare neîntreruptă a ușii