...
a
M

Ușa rapidă Dynaco D-313 Retail

usa retail magazin

Ușa rapidă Dynaco D313-RETAIL este proiectată pentru aplicații din domeniul comercial, în care etanșarea, viteza, silențiozitatea și estetica sunt esențiale. Prin designul său modern, Dynaco D313-RETAIL este cea mai ergonomică ușă rapidă de pe piață, protejează eficient împotriva curenților, umidității, prafului și murdăriei.

Viteza de funcționare și etanșarea superioară îmbunătățesc fluxurile de trafic, oferă confort angajaților, controlul mediului de lucru și economii semnificative la costurile de energie.
Tehnologia brevetată „low friction”(LF), combinată cu motorul cu inverter ascuns în tambur, asigură o funcționare rapidă și extrem de silențioasă.

DATE TEHNICE

Lățimea maximă 4000mm
Înălțimea maximă 4000mm
Viteza de deschidere până la 2.7 m/sec
Viteza de închidere până la 0.5 m/sec
Utilizare pentru interior
Tehnologie gravitațională

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Trafic rapid, fără oprire
Cu o viteză maximă de 2.7m/s, ușa rapidă D-313 RETAIL se deschide complet în cca 1 secundă. Utilizând sisteme de acționare inteligente (radare, scannere laser, butoane touchless), se evită frânarea sau încetinirea utilajelor sau oamenilor la trecere.

În loc de încercarea camuflării, o valoare adăugată adusă amenajării interioare a magazinului
Cortina printată cu macheta arhitectului magazinului, șinele minimaliste și cutia cu formă inovatoare fac ca ușa rapidă D-313 să fie un punct de atracție al magazinului dumneavoastră.

Fără stres pentru clienții magazinului
Datorită motorului silențios ascuns în tambur și tehnologiei „low friction”, ușa D-313 funcționează fără a surprinde în mod neplăcut clienții magazinului.

Cost redus de exploatare
Soluție tehnică unică, puține părți în mișcare, cortină fără elemente rigide, mentenanță facilă

Perioadă îndelungată de exploatare intensivă
Performanțele ușii sunt testate la peste 1.000.000 cicluri

Costuri reduse pentru climatizare și un mediu sănătos pentru lucrători si clienti.
Datorită vitezei mari golul stă deschis o periodă minimă, împiedicându-se astfel formarea curenților de aer

Sigură pentru personal și echipamente
Perdeaua flexibilă fără elemente rigide evită rănirile și pagubele

Evitați neajunsurile defectării ușii în cazul lovirii accidentale
Cortina ușii se reinserează automat

Conformă cu EN13241-1

Prospect

  

Informații pentru proiectanți

Dimensiuni gabarit D-313 Retail

Video
Domenii de utilizare
  • hipermarket-uri
  • magazine de proximitate
  • galerii comerciale
Întrebări frecvente

De ce ușa Dynaco D-313 este „cea mai bună investiție pentru 5 ani de exploatare intensivă”?

Costul total al unui astfel de echipament este compus din prețul de achiziție și instalare la care se adaugă costurile de mentenanță și reparații. Ușa D-313 are un preț ridicat, dar costul de ownership este foarte avantajos, făcând ca după 5 ani de exploatare intensivă costul total să fie mult mai redus decât al unei uși „low cost”. Și totul în condițiile unei satisfacții ridicate de exploatare.

Ce se întâmplă dacă ușa este lovită accidental de un căruț sau un transpalet?

Se deschide și se reinserează automat, fără interventie umană. Datorită lipsei elementelor rigide, pericolul de lovire sau zgâriere a persoanelor este redus. Sistemul de reinserție funcționează din orice parte ar fi lovită ușa.

Ce înseamnă autoreparare?

În cazul în care cortina ușii este lovită accidental în timpul închiderii, dinspre exterior sau dinspre interior, aceasta se ridică aproape instantaneu și se reinserează imediat în șine. Nu este necesară intervenția operatorului. În cazul în care ușa este lovită în timp ce staționează, operatorul trebuie să o deschidă apăsând butonul. Odată ajunsă în poziția superioară, cortina se reinserează automat.

Cât durează efectiv un ciclu de deschidere-închidere al unei uși Dynaco D-313 ?

În cazul unei uși cu înălțimea de 2.5m, deschiderea completă durează cca 1 secundă, iar închiderea cca 5 secunde. Deci un ciclu deschidere-închidere durează aproximativ 6 secunde.

Ce se întâmplă în cazul unei pene de curent?

Opțional și la un preț avantajos ușa poate fi echipată cu UPS care permite deschiderea ușii chiar și în mod automat. Altfel, ușa poate fi deschisă cu ajutorul manivelei de acționare.

Care sunt operațiunile de mentenantă de care ușa are nevoie?

Pentru a beneficia de produs o perioadă lungă de timp, curățarea si ungerea șinelor e recomandabil a se realiza la fiecare 6 luni sau 15.000 cicluri. Este o operațiune ușoară care se poate realiza în regie proprie.

Care este perioada de garanție a echipamentului?

Perioada de garantie este de 2 ani sau 250.000 cicluri.