...
a
M

Grilaje rulou Braselmann GKD Mesh

grilaj mesh

GKD, liderul segmenului acestui sector de piață, a dezvoltat împreună cu Braselmann grilaje rulou tip mesh ca un element de noutate absolută. Elementele de fațadă tip mesh de inox sunt tot mai solicitate în proiectele cu arhitectură exclusivistă. Aceasta se datorează aspectului spectaculos, dar și rezistenței în timp și efectului de umbră pe care îl creează. 

Aceste grilaje rulou deschid noi opțiuni de design atunci când căutați soluții de blocare sigură, cu transparență ridicată și o estetică atractivă. Sunt recomandate în special pentru intrările în magazinele din galeriile comerciale. Datorită fiabilității ridicate pot fi folosite cu succes și ca uși de închideri pentru garajele comune.

DATE TEHNICE

Lățimea maximă 8000mm
Înălțimea maximă 5000mm
Material INOX
Viteza 0.2m/sec
Modele Lago/Sambesi/Tigris
Greutatea specifică 6.8/ 10.75/ 6.2Kg/mp
Transparență 44%/ 42%/ 65%
Umbrire 0.38/ 0.32/ 0.46 (gtotal)
0.56/ 0.55/ 0.78 (Fc)

 

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Lumină și transparență cu un grilaj premium
Mesh-ul GKD realizat din bare din inox, cu împletitură din cabluri de inox conferă pe lângă transparență, un aspect exclusivist locației.

Cumpărături în confort
Rularea extrem de silențioasă, indiferent de dimensiuni, nu sperie sau stresează cumpărătorii

Utilizare de încredere pentru o lungă durată
Defectarea grilajului unui centru comercial înseamnă diminuarea vânzărilor sau punerea în pericol a cumpărătorilor. Grilajul Braselmann GKD este conceput pentru exploatare sigură și de lungă durată.

Aspect durabil
Mesh-ul GKD are o structură durabilă și ușor de întreținut. Poate fi curățat cu soluții de curățare, respectând instrucțiunile de curățare GKD

Conform cu EN13241-1

Prospecte

Video
Domenii de utilizare
  • magazine și compartimentări în centre comerciale
  • garaje comune
  • compartimentări
Întrebări frecvente

Când este rațională achiziția unor grilaje rulou Braselmann GKD?

Datorită materialelor premium din care sunt realizate aceste grilaje rulou, prețul acestora este ridicat. Rațională este instalarea acestora în locațiile premium în care fiecare detaliu contează, iar ambianța trebuie să fie deosebită. De asemenea, sunt recomandate în locațiile în care silențiozitatea funcționarii este importantă.