...
a
M

Ușa industrială ultra-rapidă Butzbach Novosprint Hygiene

Fie că este utilizată în industria farmaceutică, industria alimentară sau sectorul de sănătate – gama de caracteristici disponibile permite ca ușa industrială ultra-rapidă Butzbach Novosprint HYGIENE să îndeplinească toate reglementările specifice în ceea ce privește curățenia, lipsa sporilor, siguranța alimentară și multe alte cerințe de igienă.
În conformitate cu reglementările, toate părțile tangibile sunt fabricate din materiale neporoase și rezistente la coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil și materialele plastice. Datorită deschiderii laterale a ușii, marginea de închidere nu atinge podeaua. Prin urmare, nu există riscul ca particulele de murdărie sau umezeala să cadă pe produse.

O soluție igienică de deschidere este comutatorul touchless Magic Switch care detectează apropierea mâinii la o distanță reglabilă de 10 până la 50 cm.

DATE TEHNICE

Lățimea maximă 5300mm (Syncro)
Înălțimea maximă 5100mm (Syncro)
Viteza de deschidere până la 5m/sec
Viteza de închidere până la 1.5m/sec
Regim de lucru maxim 60 cicluri/h
Utilizare pentru interior- curenți
puternici de aer
Părțile metalice INOX

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Fără picături
Datorită deschiderii pe orizontală, nu există pericolul picurării sau căderii de particule peste bunuri. Este un aspect foarte important pentru sectorul alimentar.

Echipare pentru industria alimentară
Novosprint Hygiene este configurată special pentru industria alimentară, cu toate elementele metalice din inox

Singura ușă rapidă pretabilă pentru conveioare
Ușa Novosprint poate etanșa perfect un gol traversat de un conveior suspendat. Astfel de conveioare sunt întâlnite în industrie, pentru transportarea subansamblelor mecanice sau în industria procesării cărnii, pentru transportul carcaselor de animale

Trafic rapid, fără oprire
Datorită vitezelor de deschidere și închidere foarte mari, ușile Butzbach Novosprint reușesc să aibă probabil cel mai redus ciclu de deschidere-închidere.

Loviturile sunt aproape imposibile
Datorită vitezei mari de deschidere, dar mai ales eliberării aproape instantanee a întregii înălțimi, ușa industrială rapidă Novosprint dotată cu sistem inteligent de detecție și siguranță este virtual imposibil de lovit.

Perioadă de viață foarte mare
Cu o garanție de 2 ani sau 500.000 cicluri, proiectate pentru cca 350.000 cicluri pe an, ușile Butzbach reprezintă alegerea ideală pentru o exploatare intensivă și de lungă durată

Cost redus de exploatare
Costurile de întreținere ale unei uși Butzbach sunt reduse datorită tehnologiei înalte, fără frecări.

Modele adaptate
Syncro este modelul standard, iar Syncro Mono este varianta cu un singur canat, ideală pentru culoare înguste.

Conformă cu EN13241-1

Prospect

Informații pentru proiectanți

Video
Domenii de utilizare
  • industria farmaceutică
  • industria alimentară
  • sectorul de sănătate