...
a
M

Automatizare Face SL6B Big

automatizari usi

Acum și ușile sau compartimentările grele de până la 400Kg pot fi puse în mișcare rapidă și perfect controlată. Libertatea arhitecților este totală în alegerea unor compartimentări grele, de mari dimensiuni și totuși mobile. Uși grele de exterior sau uși de radiologie pot fi de asemenea automatizate și exploatate în mod intensiv. 

Automatizările FACE SL6B nu sunt doar pentru proiecte noi. În varianta „towning” automatizarea SL6B poate pune în mișcare uși culisante existente, cu sistem propriu de rulare, agățate sau așezate pe pardoseală.

DATE TEHNICE

Dimensiuni 125x156xmax.6600 [mm]
Capacitate maximă 1x 400Kg sau      2x250kg
Viteză de deschidere 0.3m/sec – 1 canat
0.6m/sec – 2 canate
Regim de funcționare intensiv S3=600%
Test de durabilitate 1.000.000 cicluri
Consum funcționare / standby 70W / 10W
Temperatură de funcționare -15/+50 [grdC]
Update software USB

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Funcționare ca a unei uși culisante standard
Gabaritul automatizării SL6B BIG este identic cu al unei automatizări standard de ușa glisantă, fiind pretabilă instalării aceluiași tip de senzori de acționare și de siguranță. Datorită masei mari pusă în mișcare, viteza de funcționare va fi însă mai mică decât a unei uși glisante automate clasice.

Încuiere automată
Ușile de exterior sau cele de siguranță pot fi încuiate automat după fiecare închidere prin echiparea cu electrozăvor acționat automat de centrala de comandă SL6B.

Durabilitate în condiții extreme
Testele de performanță sunt realizate la 1.000.000 cicluri, iar garanția motorului automatizării este de 5 ani, fără restricții.

Consum redus de energie
Cu un consum de 70W în sarcină și 10W în standby, automatizarea este unică și bineînteles poate beneficia de acumulatori de back-up

Funcționare neîntreruptă
Acumulatorii de back-up opționali pot face ca ușa să funcționeze în continuare, chiar și în cazul unei pene de curent.

Instalare simplă și mentenanță facilă
Șasiul automatizării se agăță pe un profil de aluminiu poziționat pe perete, cu izolare mecanică prin două rânduri de garnituri. O singură cheie și o șurubelniță sunt necesare pentru mentenanță, iar accesoriile au prindere rapidă. Radarele sunt instalate pe suporți basculanți care permit reglajele cu capacul automatizării deschis.

Prospect

Video
Domenii de utilizare
  • uși culisante de radiologie
  • uși industriale culisante
  • compartimentări interioare sau pereți mobili
Întrebări frecvente

Poate fi automatizată o ușă glisantă existentă, cu șină pe pardoseală?

Da, prin optarea pentru varianta „towning”. O placă de adaptare se instalează pe ușa veche. Aceasta va fi acționată direct de cureaua de transmisie, fără cărucioare. Singura condiție este ca sistemul de glisare al ușii vechi să funcționeze corect, fără frecari.