Bariere automate

Sistemele de bariere automate oferite de Magnetic aduc un design bine gandit, tehnologie inovatoare de actionare si durata de viata extrem de lunga: pana la 10.000.000 de cicluri de deschidere-inchidere, garantie 3 ani. Ne concentram intotdeauna si pe siguranta utilizatorilor, motiv pentru care sistemele Magnetic sunt recomandate in mod deosebit ori de cate ori primeaza calitatea, siguranta si fiabilitatea; pot fi adaptate optim la cerintele privind latimea, viteza de deschidere, functionalitatea si accesoriile.

BARIERE PARCARE - CARACTERISTICI SI DOMENII DE UTILIZARE

MAGNETIC ACCES– solutia optimizata din punct de vedere al costurilor, pentru controlul accesului in parcari publice, parcari cladiri, spatii comerciale si alte numeroase aplicatii.

ACCES: Latime de pana la 3.5m; Timpul de deschidere este fixat la 2.2s, timpul de închidere poate fi setat la 2.2, 2.8 sau 3.5s.
ACCES-PRO: Latime de pana la 3.5m; Timpul de deschidere/Inchidere poate fi setat pentru fiecare la 1.3, 1.8 sau 2.5s.

ACCES PRO-H: Latime de pana la 6m; nu reglementeaza doar traficul, ci, de asemenea, cu fusta opționala de protectie a bratului, opreste accesul pietonal neautorizat la zonele relevante pentru securitate.

ACCES-L: Latime de pana la 5m; Timpul de deschidere este fixat la 4s, timpul de închidere poate fi setat la 4, 6 sau 8s.
ACCES PRO-L: Latime de pana la 6m; Timpul de deschidere/Inchidere poate fi setat pentru fiecare la 4, 6 sau 8s.

 

ACCES-XL2: Latime de pana la 8.5m; Timpul de deschidere/Inchidere poate fi setat pentru fiecare la 6, 8 sau 10s.
ACCES-XXL: Latime de pana la 10m; Timpul de deschidere/Inchidere poate fi setat pentru fiecare la 8, 10 sau 12s.

MAGNETIC PARKING PRO– solutia ideala pentru sistemele de parcare, datorita vitezei mari de deschidere, costuri scazute de operare si manevrabilitatii usoare

Latime de pana la 3.5m; Timpul de deschidere/inchidere de pana la 1.3s.

MAGNETIC TOLL– solutia optima pentru toate aplicațiile de taxare datorita vitezei, fiabilitatii si costurilor de functionare reduse.

MAGNETIC TRAFFICbariere cu deschidere orizontala, solutii particulare pentru proiecte speciale in trafic si gestionarea benzilor de circulatie.

BARIERE ACCES AUTO - REFERINTE

BARIERE AUTO - PRODUSE SIMILARE

BARIERE AUTOMATE - INFORMATII PROIECTANTI

GALERIE VIDEO BARIERE AUTOMATE

PROSPECTE BARIERE AUTOMATE