...
a
M

Bariera automată Magnetic Traffic H1

usa rapida de exterior
Bariera automată Magnetic Traffic H1 este un produs de nișă conceput pentru sarcini solicitante de coordonare și restricționare a traficului.
Aplicând ideea novatoare de mișcare pe orizontală, bariera Magnetic Traffic H1 este un produs excepțional pentru managementul traficului de vehicule și pietoni.
Nu este folosită doar pentru blocarea accesului la tuneluri și benzi de circulație. Își exploatează întregul potențial atunci când controlează intersecțiile cu trafic alternant pe direcții perpendiculare.
Prin urmare, este nu numai soluția optimă pentru traficul rutier, ci și pentru protejarea fluxurilor de materiale din fabricile de producție.
Prin intermediul brațului său de pliere brevetat, bariera automată Magnetic Traffic H1 poate bloca chiar și traversările în cazul în care raportul dintre lățimile benzii în direcțiile longitudinale și transversale este mai mare de 2:1.
Creierul barierei H1 este unitatea de control inovatoare MHTM ™, caracterizată prin eficiență energetică, lipsă de întreținere și durată lungă de viață.

DATE TEHNICE

Lungime maximă
braț
6m –brat H1/LE
5.5m –brat F1/LE
3.5m –brat H1/SE
Timp de deschidere 4s [LE] / 2s [SE]
Tehnologie MHTM
Nivel de utilizare 100%
Dimensiuni corp 315x360x940mm
Temperatură -30ºC…+55ºC
Greutate 55Kg
Culoare corp barieră RAL2002 (standard)

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Durabilitate și control
Magnetic este probabil singurul producător care realizează corpul barierelor din aluminiu extrudat. Rezultatul este o funcționare sigură, fără nici cea mai mică vibrație și, bineînțeles, o păstrare în timp a aspectului elegant, fără rugină.

Blocare a unor deschideri mari în spații joase
Bariera automată Magnetic Traffic H1 este probabil singura barieră care poate restricționa deschideri de până la 6m în incinte joase, cum ar fi parcările subterane sau unitățile de producție.

Deschidere rapidă și lină
Modelul SE echipat cu braț drept de până la 3.5m lungime, asigură o eliberare completă a golului de trecere în 2 secunde, pe când modelul LE cu braț folding de până la 5,5m sau braț drept de până la 6m, eliberează golul în 6 secunde. Bineînțeles că vitezele pot fi micșorate prin programare, dacă aplicația o cere. Paharul cu apă va sta pe brațul F1 al barierei în oricare din situații.

Detecție sigură și echipare premium
Fiecare barieră automată Magnetic are în echiparea standard un senzor de buclă inductivă cu 2 canale pentru siguranță sau acționare.

Capacitate nelimitată de integrare în diverse sisteme
Cu 8 intrări, 6 ieșiri releu, 4 ieșiri digitale, toate programabile, bariera automată Magnetic Traffic H1 poate fi integrată cu ușurință în orice sistem de automatizare complexă a traficului. Automatizarea accesului unei intersecții de căi de acces devine astfel simplă.

Prospect

Catalog Magnetic 2020

Informații pentru proiectanți
Video
Domenii de utilizare
  • parcări subterane
  • unități de producție
  • tuneluri
Întrebări frecvente

Bariera automată cu mișcare pe orizontală poate fi echipată cu grilaj tip „fustă” sub braț?

Da, atât brațul drept al barierei H1 (până la 5.3m), cât și brațul folding (până la 4.5m) pot fi echipate opțional cu grilaj cu distanța până la sol de 400mm. La cerere, garda la sol poate fi modificată.

Care este garanția echipamentului?

Bariera automată Traffic H1 are o garanție de 3 ani, ca orice altă barieră Magnetic.

De ce este important că bariera are carcasa corpului din aluminiu extrudat?

Barierele automate Magnetic sunt proiectate pentru o perioadă mare de viață și trafic ridicat. Pe lângă rigiditatea mare pe care o conferă structura din aluminiu, produsul își va păstra aspectul timp îndelungat, necorodând.

Există pe piață o barieră automată similară?

Bariere automate cu braț drept – posibil, însă tehnologia cu braț articulat este acoperită de patent Magnetic.