...
a
M

Depozitele logistice impun o configurație specială pentru ușile secționale automatizate care echipează stațiile de andocare. Pe lângă ușa secțională, stația de andocare cuprinde: rampa de egalizare, burduful de etanșare, sistemul de blocare al camionului și protecțiile șinelor.

Fiabilitate în condiții grele de exploatare
O ușa defectă înseamnă blocarea unei stații de andocare. Pentru a preveni acest neajuns, echipăm ușile secționale cu arcuri de până la 100.000 cicluri și o automatizare specială. Aceasta conservă mecanica ușii prin pornirea și oprirea soft, fără șocuri. Funcționarea ușii este întotdeauna complet automată, printr-o singură apăsare scurtă de buton, iar automatizarea este concepută să monitorizeze perfect funcționarea acesteia. Orice blocare sau împănare este detectată, eliminându-se pericolul des întâlnit al slăbirii și deraierii cablurilor.

Protecție la intemperii
Chederele duble sunt presate atunci când ușa este închisă realizându-se o etanșare perfectă pe tot conturul deschiderii.

Protejarea personalului
Desi ușa secțională pentru depozite logistice functionează în mod complet automat, automatizarea detectează obstacolele atât la închidere, dar și la deschidere. Este eliminat pericolul detensionării și deraierii cablurilor de pe tambur in caz de împănare. Bineințeles, există protecțiile la ruperea arcurilor sau cablurilor.

usa sectionala pentru depozite logistice

Siguranța spațiului
Sistemul mecanic care se activează automat și blochează ușa în cazul tentativei de efracție prin ridicarea forțată din exterior.
Ușa secțională poate fi integrată în scenariul de incendiu pentru admisia de aer proaspăt. Automatizarea permite conectarea directă la centrală de incendiu (funcția BMA/RWA) pentru deschidearea de urgență și, de asemenea, poate fi echipată cu un set de acumulatori pentru funcționarea în cazul penelor de curent.

Capacitate de livrare
Ușile secționale au un termen de livrare de 4-5 săptămâni, indiferent de mărimea proiectului.

Mentenanță și reparație rapidă
În cazul nefericit al unei defecțiuni sau accidentări a ușii, aceasta poate fi repusă imediat în funcțiune prin intermediul partenerilor locali. Piesele de schimb sunt întotdeauna în stoc. Un aspect interesant este posibilitatea programării și diagnosticării rapide a automatizării direct din smartphone cu ajutorul aplicației dedicate.

usa sectionala depozit
usa sectionala pentru depozite logistice

Ușile sectionale Gunther Tore pot echipa sistemele de andocare pentru camioane de orice tip, dar și sistemele de andocare ale firmelor de curierat. Pot fi intercondiționate cu rampa de egalizare, burduful gonflabil sau cu sistemul automatizat de blocare a camionului.

Puteți găsi multe alte informații despre echipamentele „high performance” oferite de Gunther Tore accesând pagina www.gunther-tore.ro.