...
a
M

Ca răspuns la nevoile clienților, legislației privind siguranța și sănătatea și a cerințelor de mediu, Gunther Tore propune pentru depozite logistice de curierat sistemul de andocare format din:

  • Rampa de egalizare Van Bridge Plate
  • Burduful de etanșare WSTP Van Hybrid
  • Ușa industrială în configurație specială
sistem de andocare

Rampa de egalizare Van Bridge Plate este ideală pentru compensarea diferenței de înălțime dintre depozit și podeaua mașinii și oferă următoarele avantaje:

  • Siguranță maximă și investiție minimă
  • Încărcare și descărcare sigure, ergonomice pentru cărucioare
  • Instalare facilă, fără lucrări de construcție
  • Acționare manuală facilă
  • Acces complet la interiorul camionetelor cu uși care se deschid la 180 de grade
  • Nu crează punte termică cu exteriorul

Rampa de egalizare Van Bridge Plate funcționează ca un „pod” pentru acces sigur și nivelat din clădire la vehicul, reducând pericolele de cădere sau de rulare. Poate suporta sarcini de până la 750Kg, are o lățime de 1400mm și o lungime de 450 sau 650mm.

În multe țări, legislația privind sănătatea și siguranța prevede că nu trebuie să existe nicio abatere de înălțime între podeaua clădirii și vehicul. Companiile includ această cerință în specificațiile clădirii pentru prevenirea accidentelor de muncă și protejarea personaului din depozit.

rampa depozite curierat
burduf depozit

Burduful de etanșare WSTP Van Hybrid are copertină pentru protecția împotriva intemperiilor și un sistem de perne flexibile care copiază forma autoutilitarei fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la agenții agresivi cum ar fi substanțele de curățare, motorină sau mucegaiul.
Pernele solide și în același timp moi au o recuperare de compresie de 98%. Spuma flexibilă are o structură unică care permite sistemului să se comprime și să se recupereze după presiunea aplicată prevenind deteriorarea clădirii sau a autoutilitarei.
Designul trapezoidal și locașul din perna superioară pentru camera video din spatele autoutilitarei sunt două caracteristici care ajută șoferul camionetei să alinieze camioneta cu precizie.

sistem de andocare

Sistemul este completat de ușa secțională MakroPro.
Importatorul Stertil în România este începând cu anul 2006 firma Gunther Tore.