a
M

Anul acesta se implinesc 23 de ani de cand au fost montate in Romania primele usi sectionale industriale Gunther Tore, acestea fiind in functiune chiar si in ziua de azi, undeva in nordul Bucurestiului. In tot acest timp Gunther Tore si-a obisnuit clientii cu produse premium mereu in pas cu prezentul, dar si cu elemente inovatoare.

Daca in trecut portile si usile industriale aveau doar functia de a inchide accesurile in cladiri, astazi cerintele depasesc cu mult aceasta idee: design-ul, izolarea termica si fonica, finisajul, rezistenta in timp sunt numai cateva dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca niste usi sectionale de calitate. Datorita unui design modern si materialelor de inalta calitate, usile sectionale Gunther Tore sunt solutiile ideale pentru facilitati industriale, spalatorii auto, service-uri. Acestea pot fi instalate in zone cu trafic intens, in zonele cu umiditate ridicata, in goluri de mari dimensiuni. Intregul proces de productie al usilor sectionale este complet automatizat, precizia de fabricatie si viteza fiind la cel mai inalt nivel.

Usa sectionala Gunther Tore este cunoscuta prin cateva elemente distincte: panoul de 45mm si feroneria din inox. Acestea au capatat numele Pro Plus, de curand fiind lansata seria ProTrend cu panouri de 40mm si feronerie zincata, in linie cu piata. Gama de culori standard pentru usile sectionale industriale cuprinde 10 culori RAL. Panourile vitrate cu rame din aluminiu pot fi atat anodizate (ca toti ceilalti furnizori), dar si vopsite in 9 culori RAL, fara pret suplimentar. Optional usile pot fi vopsite in orice alta nuanta RAL sau DB. Usile sectionale Gunther Tore, pot fi integrate cu usurinta in scenariul de desfumare al cladirilor, centralele de comanda fiind prevazute cu intrare certificata pentru acest scop. Bineinteles ca pot fi prevazute cu sistem UPS.

Pentru spalatoriile auto, dar si pentru depozitele de deseuri, Gunther Tore va propune accesorizarea speciala rezistenta la coroziune:
-vopsire polimerica suplimentara INTERPON D2525 (clasa 2) pentru sinele de glisare, sistemele de prindere, arcurile de torsiune, feronerie;
-strat ceramic pentru elementele de siguranta in prealabil zincate;
-inox pentru role, cabluri si suruburi.
Cu aceasta optiune usile montate in mediile agresive isi pastreaza aspectul, dar mai ales functionalitatea si siguranta in exploatare pe timp indelugat.   Usile sectionale automatizate in regim impuls cu usa pietonala cu prag mic (20mm) sunt dotate cu perdea infrarosu in planul usii, cu autoanulare pe masura ce usa se inchide. Aceasta solutie eleganta inlatura neajunsurile aduse de tot felul de sisteme care atarna in partea inferioara a usilor pentru protectia la impact.

Tot ca un element de noutate, in curand vor intra in oferta Gunther Tore motoarele de curent continuu germane de la Marantec. Acestea reprezinta solutia optima pentru usile sectionale de dimensiuni mici si medii cu un numar mic si mediu de cicluri, aducand cu sine reducerea de costuri pentru motorizarea si accesorizarea usilor. O usa sectionala premium este insotita intotdeauna de o instalare de calitate desavarsita. Proiectarea pentru un montaj prietenos si rapid, dar si echipele profesioniste ale partenerilor Gunther Tore sunt elemente care aduc valoare usii dumnevoastra. Gunther Tore este mereu alaturi de clientii sai oferind intotdeauna cea mai noua tehnologie la un pret accesibil.