...
a
M

Într-o industrie complexă și în continuă evoluție, cum este cea a aviației, proiectarea și construcția de hangare de aviație sunt subiecte de interes major. Una dintre cele mai importante componente ale unui hangar de aviație este ușa acestuia. În acest context, Butzbach oferă soluții deosebite și eficiente.

De ce Butzbach?

  • Consultanță detaliată oferită beneficiarilor încă din primele faze ale proiectării. Specialiștii Butzbach vă vor consilia cu privire la dimensiunile ușii hangarului, principiul de deschidere și tipul de acționare luând în considerare aspectele de siguranță și design arhitectural.
  • Ușile de hangar Butzbach sunt construite cu vitrare din panouri celulare din fibră de sticlă și sunt deci translucide. Acest lucru ce permite luminii naturale să pătrundă în hangar în proporție de până la 78%, reducând costurile de iluminare pe timpul zilei. În plus, aceste uși nu reflectă undele radar, ceea ce este esențial în mediul aeroportuar.
  • Ușile de hangar Butzbach sunt proiectate să reziste la presiuni mari de vânt și au o durată de viață îndelungată.
  • O multitudine de soluții inginerești de înaltă performanță: șine de glisare la nivel cu pardoseală cu sisteme inteligente de drenare și degivrare, sistem de glisare cu compensarea deformării acoperișului, diverse soluții customizate pentru proiecte speciale.
  • Deși costul de achiziție poate fi considerat ridicat, costul de utilizare de-a lungul perioadei de exploatare este redus, iar confortul utilizării este la cel mai înalt nivel.

În concluzie, ușile de hangar Butzbach reprezintă o soluție excelentă și eficientă pentru beneficiarii de hangare de aviație, oferindu-se consultanță detaliată încă din faza de proiectare: lumină naturală în hangar, nereflectarea undelor radar, rezistență la presiuni mari de vânt și durată de viață îndelungată, cu costuri reduse de utilizare și întreținere.

Pe lângă aceste beneficii evidente, trebuie menționat și faptul că acestea sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Compania folosește cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a asigura o calitate superioară a produselor sale, precum și o eficiență maximă în producție și livrare.

Cu peste 850 de proiecte de succes în portofoliul său, Butzbach a demonstrat că are experiența și cunoștințele necesare pentru a furniza produse de calitate și soluții personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui beneficiar. Această experiență vastă reprezintă un avantaj important pentru beneficiari, care pot avea încredere în produsele și serviciile oferite de Butzbach.

Produsele Butzbach sunt prezente în România prin compania Gunther Tore, firmă dedicată exclusiv ușilor industriale de înaltă performanță, cu acoperire națională prin rețeaua de parteneri autorizați.
Cu o experiență de 20 de ani în domeniul usilor industriale și un portofoliu vast de clienți din toate domeniile, firma Gunther Tore are misiunea de a oferi clienților săi cele mai noi și mai eficiente tehnologii din domeniul ușilor industriale. Obiectivele urmărite de Gunther Tore sunt siguranța, confortul, eficientizarea activității personalului, precum și reducerea cheltuielilor administrative ale clienților săi.