Selectează o Pagină

Uși rapide pentru interior

Soluția pentru disconfortul și afecțiunile cauzate de curenții putenici de aer din zonele de producție o constituie dotarea golurilor din pereții de compartimentare cu uși rapide din gama “high performance”.
Astfel de uși rapide se deschid instantaneu cu ajutorul senzorilor inteligenți, utilajele nefiind nevoite să frâneze. Apoi se inchid imediat după trecere; și acest lucru de sute sau de mii de ori pe zi
Ușile rapide din pvc sunt folosite nu doar pentru stoparea curenților de aer, ci și pentru delimitarea mediilor și climatelor interioare diferite.
Ușile rapide certificate pentru camerele curate, ușile rapide certificate pentru camerele cu risc de explozie (ATEX), ușile rapide cu cortină printată și design deosebit pentru retail, ușile rapide concepute pentru aplicații de depozitare la temperaturi negative, reducând la minimum șocurile termice, sunt doar câteva exemple.
În anumite situații, ușile rapide de interior trebuie să asigure evacuarea de urgență a personalului, lucru de asemenea posibil prin echiparea corespunzătoare cu un sistem ingenios de fermoare în formă „T”.
Günther Tore reprezintă în Romania două branduri de excepție:
BUTZBACH– liderul incontestabil al tehnologiei de uși cu deschidere pe orizontală și DYNACO– creatorul tehnologiilor „zipper” cu reinserție automată și a tehnologiei „push-pull”, pentru uși cu deschidere pe verticală.
Pentru exteriorul clădirilor și solicitări puternice de vânt sau curenți de aer, vă rugăm să accesați uși rapide pentru exterior.

Uși rapide cu deschidere pe verticală

Uși rapide certificate pentru camerele curate sau pentru medii cu temperaturi scăzute (pentru camere frigorifice, pentru depozite frigorifice), uși pentru aplicații din domeniul comercial, în care etanșarea, viteza, silențiozitatea și estetica sunt esențiale…

Uși rapide cu deschidere pe verticală

Uși rapide certificate pentru camerele curate sau pentru medii cu temperaturi scăzute (pentru camere frigorifice, pentru depozite frigorifice), uși pentru aplicații din domeniul comercial, în care etanșarea, viteza, silențiozitatea și estetica sunt esențiale…

Ușa rapidă cu deschidere pe orizontală

Ușile industriale ultra-rapide Butzbach Novosprint asigură fluxuri de lucru continue și procese de funcționare eficiente acolo unde traficul este foarte ridicat. Ușa poate asigura până la 350.000 cicluri pe an. Vitezele de deschidere sunt impresionante, o ușă de 3m lățime deschizându-se în cca 1 secundă.

Ușa rapidă cu deschidere pe orizontală

Ușile industriale ultra-rapide Butzbach Novosprint asigură fluxuri de lucru continue și procese de funcționare eficiente acolo unde traficul este foarte ridicat. Ușa poate asigura până la 350.000 cicluri pe an. Vitezele de deschidere sunt impresionante, o ușă de 3m lățime deschizându-se în cca 1 secundă.