...
a
M
Uși garaj individual

Uși garaj individual

Gunther Tore pune la dispoziția clienților o gamă premium de uși garaj. Pe langă calitatea desăvârșită, îți oferim asistență profesională la montaj și livrare rapidă. Înainte de achiziționarea unui produs din catalogul de uși garaj Gunther Tore trebuie să știi că panourile noastre au o grosime de 45mm. Sunt printre cele mai durabile și rezistente panouri de uși de garaj de pe piața, iar interiorul acestora este umplut cu spuma poliuretanica fără freon. Fiecare panou este dotat cu garnituri din polimer EPDM. Avantajul acestora este că își păstrează proprietățile, inclusiv la temperaturi foarte joase.

Ușa de garaj, care poate ocupa până la 25% din suprafața fațadei unei case, are o cotă de 0.5% din bugetul unei construcții noi. Este mult, este puțin?

Termoizolația, etanșarea, finisajul, design-ul unei uși de garaj, silențiozitatea, viteza, acționarea smart, consumul redus de curent, backup-ul cu acumulatori, perioada de garanție, sunt factorii a căror analiză duce la achiziția inteligentă a unei uși de garaj.

Fiecare ușă de garaj Günther Tore este executată la comandă. Încurajăm astfel fiecare client să-și configureze ușa de garaj conform așteptărilor. În plus, gama Prestige poate fi printată digital cu orice model, după dorința dumneavoastră.

Uși garaj GÜNTHER PRESTIGE

Uși garaj GÜNTHER PRESTIGE

Seria Prestige oferă clienților posibilitatea unei configurări individualizate nelimitate. Finisajele „lemn” și cele finisajele „piatră” sunt aplicate prin vopsire…

Uși garaj GÜNTHER PRESTIGE

Seria Prestige oferă clienților posibilitatea unei configurări individualizate nelimitate. Finisajele „lemn” și finisajele „piatră” sunt aplicate prin vopsire…

Uși garaj GÜNTHER PRESTIGE