...
a
M

Faptul că publicitatea este artă depinde de ceea ce promovează „- Joseph Beuys. 
Lăsați-vă fațada să vă promoveze. Nimic nu scoate in evidență mai bine ce doriti să prezentati în showroom decât o ușă din sticlă securizată Butzbach Spacelite Vision.

Ceea ce face cu adevărat specială seria Spacelite de la Butzbach, este modalitatea unică de deschidere: panourile ușii se ridică și se aliniază vertical și compact deasupra golului. Dacă panourile din echiparea standard a ușii Spacelite sunt realizate din fibră de sticlă celulară translucidă, de înaltă rezistență, varianta Vision are panouri din rame solide de aluminiu, vitrate cu sticlă securizată dublă. Coeficientul termic pentru această ușă este de până la 1,1 W/m2K.

Ușa secțională Spacelite este potrivită pentru aproape orice situație datorită fixării pe perete fără suspendare de tavan – atât în construcții noi, cât și în renovări. Lățimea maximă HTVision este de 5.50m, iar până la lățimea de 3.98m poate fi realizată din foaie de sticlă continuă, fără traversa verticală. Echipamentul este conform cu Regulile Tehnice pentru Utilizarea Sticlei pe Suport Liniar (TRLV) și DIN 18008-2 pentru suprafețe vitrate suspendate.

Produsele Butzbach sunt prezente în România prin compania Gunther Tore. Gama echipamentelor “high performance” Gunther Tore este completată de:

  • Uși rapide DYNACO pentru retail, logistică, producție, camere curate, medii Atex, camere frigorifice, medii umede
  • Sisteme de andocare și blocare automatizată a camioanelor STERTIL
  • Sisteme de uși, automatizări, bariere auto și senzoristică pentru trafic continuu