...
a
M

Gama Gunther Tore pentru sisteme de uși și grilaje rulante este vastă și adaptată pentru orice situație sau condiție de instalare. Iată câteva variante:

  • Uși rulou pentru trafic industrial, cu lamelă izolată sau nu, pentru deschideri până la 16m
  • Uși rulou cu rezistență la efracție sau cu caracteristici antiglonț
  • Uși rulou din inox, pentru medii corozive
  • Grilaje rulante tip mesh pentru un aspect exclusivist sau integrare în fațadele tip mesh
  • Uși sau grilaje rulou rapide, cu spații tehnologice reduse, structură cu amortizare de vibrații, ideale pentru garajele comune/subterane cu număr mare de mașini
  • Grilaje cu lamelă microperforată

UȘA RULOU DE EXTERIOR CU PROFILUL PATENTAT ISO-SL este ideală pentru golurile de dimensiuni medii (până la 6.5m deschidere), unde este necesară atât izolarea termică, cât și deschiderea rapidă.

usi-rulou

Iată câteva BENEFICII ale utilizării acestei uși:

PREȚUL. Preț total este format din prețul de achiziție la care se adaugă costul de utilizare (mentenanță și reparații). Acest produs bifează atât la prețul de achiziție foarte avantajos în raport cu soluții similare, dar mai ales la cel de utilizare.

CONFORTUL PENTRU UTILIZATORI ȘI EFICIENȚA ENERGETICĂ. Atâta timp cât este închisă, ușa industrială Iso Speed Lift realizează o bună protecție termică, atât datorită lamelelor termoizolante, cât și ruperii de punte termică la articulațiile dintre lamele. Coeficientul de transfer termic al lamelei este de 2,5 W/(m²K).
Datorita vitezei, ciclul de deschidere-închidere al ușii este foarte scurt, împiedicând astfel formarea curenților de aer. Ușa poate atinge o viteza maximă de 1.7m/sec.

MENTENANȚĂ FACILĂ. Secretul acestei uși este forma și structura lamelei, aceasta oferindu-i ușii rulou performanțe impresionante, similare cu ale ușilor tip spirală. Fiind vorba de o ușă rulou, mecanica este simplă și robustă.

SIGURANȚĂ ÎN UTILIZARE. Ușa este dotată cu garnitură inferioară cu senzori optici de deformare. La atingerea celui mai mic obstacol, ușa se oprește din coborâre și se ridică imediat. În plus, un fascicul infraroșu instalat la cca 30cm înălțime împiedică închiderea ușii sau o redeschide în cazul apariției unui obstacol în zona de închidere. Bineinteles caă este conformă cu EN13241-1. Pentru o acționare eficientă și sigură, recomandăm întotdeauna echiparea ei cu radare inteligente.

Gunther Tore este o companie cu o experiență de 20 ani în domeniul ușilor industriale de înaltă performanță, cu acoperire națională prin rețeaua de parteneri autorizați.