...
a
M

Camera curată este un mediu cu aer purificat în care se pot desfășura în siguranță activități specifice din domeniul farmaceutic, alimentar sau industrial. Purificarea și menținerea suprapresiunii de până la 50Pa în aceste incinte conduc la un cost important de-a lungul perioadei de exploatare. Aceste cerințe conturează caracteristicile ușilor care echipează astlfel de spații, mai ales dacă sunt uși cu dimensiuni mari.

Ușa rapidă din pvc Dynaco D-313, un produs certificat GMP -clasa C/ ISO 14644-1 -Clasa 6, răspunde acestor cerințe astfel:

Trafic fluent și reducerea drastică a pierderilor de aer curat printr-un ciclu rapid de deschidere/închidere. Ușa atinge viteza impresionantă de 2.7m/s cu rampe scurte de accelerare și decelerare datorită noului panou de comandă Dynalogic 5.

Prietenoasă cu personalul datorită lipsei elementelor rigide sau a cablurilor electrice în mișcare. Design-ul ergonomic, fără muchii, o face și foarte ușor de curățat.

Fără costuri dacă ușa este lovită accidental prin sistemul autoreparare. În cazul în care cortina este lovită accidental, se repune în funcțiune fără intervenție umană.

Economie de spațiu: D-313 Cleanroom ocupă foarte puțin spațiu interior, doar 65mm pe laterale și 402 mm în partea superioară.

Flexibilitate în conectare datorită centralei de comandă Dynalogic 5, care o face ideală pentru intercondiționările specifice camerelor curate. Dynalogic 5 stochează log-urile de funcționare pe întreaga perioadă de viață, oferind posibilitatea unor rapoarte customizate pentru client, dar și programări specifice de funcționare.

Funcționare sigură: păstrarea caracteristicilor ușii au fost testate la 1.000.000 cicluri

Pierdere minimă de aer purificat atunci când ușa este închisă. Dynaco excelează la acest capitol datorită „sigilării” pe toate cele patru laturi și tehnologiei brevetate „bead”. Analiza de cost care include și acest indicator face din D-313 Cleanroom soluția câștigătoare.

Fișa tehnică și prezentarea video puteți găsi aici.