...
a
M

Nu orice ușă industrială este potrivită pentru depozitele de cereale sau pentru fermele zootehnice. Silozurile ridică probleme generate, pe de o parte, de praful care poate afecta mecanismele ușii, pe de altă parte, de necesitatea asigurării unei ventilări naturale în condiții de etanșare a golului și asigurării protecției incintei la rafalele putenice de vânt. În plus, fermele zootehnice necesită uși industriale cu rezistență înaltă la coroziune.
Ușile germane Huesker Faltfront oferite de Günther Tore România sunt special concepute pentru a face față tuturor acestor cerințe.

În plus, datorită greutății extrem de mici (cca 6Kg/mp), nu solicită semnificativ structura de rezistență a construcției. Foaia de ușă realizată din poliester și polietilenă, cu înaltă rezistență la condiții meteo extreme și la razele ultraviolete, poate avea o lățime de până la 20m și o înălțime de până la 10m. Șinele de glisare pot fi atât din aluminiu, cât și din inox.

usa sectionala spalatorie

Lumină naturală și protecție: în varianta materialului microperforat, încadrat în clasa B1 de comportament la foc, respingerea vântului este de 94%.
Protecție eficientă la vânt: sistemul de centuri de capacitate 500Kgf cu role la capete care rulează în șinele verticale asigură o excelentă stabilitate la rafalele de vânt de până la 150km/h, chiar și pentru dimensiuni foarte mari.
Ideale pentru medii puternic corozive: prin echiparea opțională cu șine din inox, ușa flexibilă pentru agricultură Huesker devine una dintre puținele opțiuni pentru echiparea golurilor de mari dimensiuni în medii puternic corozive (salinitate, umiditate, amoniac etc).
Etanșare excelentă: când este căutată etanșarea golului, se alege materialul plin, de diverse culori.
Cortina de ușă este fixată pe grindă în partea superioară, garnitura flexibilă copiază perfect pardoseala, iar pe lateral fuste mari din cauciuc se suprapun peste foaia de ușă 100mm.

Ușa flexibilă pentru agricultură Huesker Faltfront rezistă la temperaturi de -30°C..+70°C, se deschide în cca 30 secunde (la o înălțime de 4m).
Spațiile necesare instalării unei astfel de uși ușoare sunt de 75mm pentru șinele laterale și de numai 200mm la buiandrug.