...
a
M

Ușa de garaj Unitherm se produce la comandă, conform cerințelor detaliate ale clientului, în dimensiuni de până la 6m. Pot fi alese diverse culori sau decoruri exterioare, precum și diverse variante de rabatere pentru a se potrivi perfect configurației garajului. De asemenea, pot fi alese o multitudine de accesorii mecanice, de design și electrice.

TERMOIZOLAȚIE. Ușa de garaj atinge un coeficient de transfer termic de 0.98 W/m²K (pentru o usa completa 3000x3000mm, ținând cont de toate pierderile), având panouri sandwich cu o grosime de 60mm cu un sistem unic de articulare, precum și cu o etanșare perfectă pe întreg perimetrul golului.

⭐DESIGN UNIC. Sistemul de articulare a panourilor este unic, balamalele ușii fiind complet ascunse. Interiorul garajului capătă un plus major în ceea ce privește aspectul, mai ales dacă alegeți și vopsirea șinelor de culisare în nuanța ușii.

⭐SIGURANȚA ÎN EXPLOATARE. Pe lângă siguranța la ruperea arcurilor, Unitherm dispune și de siguranță la ruperea cablurilor. Este un produs cu adevărat sigur.

⭐SILENȚIOZITATE. Rularea silențioasă și fără șocuri este foarte importantă, vibrațiile propagându-se ușor prin structura de rezistență până în camerele locuite. Ușa de garaj Unitherm dispune de sistem de role duble, în tandem, iar axele acestora culisează în bucșe din plastic, fără necesar de lubrefiere.

⭐VITEZA. O ușă de garaj obișnuită se deschide în cca 15 secunde. Automatizarea ușii Unithem permite o deschidere de până în 9 secunde, lucru important mai ales atunci când vă grăbiți sau când garajul are acces direct din stradă.

Prețurile pentru acest model de ușă premium pornesc de la 1300 Euro fără TVA (pentru o ușă manuală de 2500x2000mm) și cresc în funcție de dimensiuni și accesorizare. Costurile de instalare pornesc de la 250 Euro fara TVA si pot creste în funcție de condițiile de montaj și cerințele speciale ale fiecărui client.

Puteți contacta orice partener Gunther Tore pentru mai multe informații sau puteți folosi configuratorul online care va fi lansat în data de 10 aprilie 2023.

Garanția pentru acest model de ușă este de 5 ani.