...
a
M

Folosind tehnologie avansata si numerosii ani de experienta, am ajuns sa creem usi de garaj cu multiple avantaje. Atent proiectate si folosind componente de inalta calitate, usile de garaj Gunther Tore Seria TREND sunt de incredere, au un design atractiv si o operare sigura pentru multi ani.
Usile din seria Trend sunt usi economice si functionale cu grosime de 40mm, cu feronerie din otel zincat, care sunt adaptate pentru regiunile cu clima temperata si rece. Acestea sunt conforme cu standardele europene si sunt disponibile fara costuri suplimentare toate sistemele de siguranta.
Pachetul standard de usa include un sistem de arcuri cu o durata de viata maxima in raport cu concurentii- de pana la 25.000 de cicluri de deschidere/inchidere.

Usile din seria Trend sunt usi sigure si practice, la un pret rezonabil.

Avantajele usilor de garaj din seria TREND:

PROTECTIE IMPOTRIVA COROZIUNII- Apa din precipitatii se poate strange la baza usii de garaj. Partea inferioara a ramei de usa in cazul kit-ului de montaj „in gol” minimalizeaza aparitia coroziunii si ofera un asptect placut usii pe termen lung.

PERIOADA DE VIATA MARE- Mecanismul cu arcuri compenseaza greutatea panourilor usii de garaj, permitand manipularea simpla chiar si a usilor de mari dimensiuni. perioada de viata a arcurilor este de 25.000 de cicluri de deschidere/inchidere. Aceasta valoare corespunde unei durate de functionare de aproximativ 17 ani in conditiile unui numar de patru cicluri de actionare a usilor zilnic.

SIGURANTA EFICIENTA- Arcurile de torsiune sunt echipate cu un sistem de blocare care opreste caderea usii in cazul putin probabil al ruperii arcurilor. Acest sistem de siguranta face parte din echiparea standard, fara cost suplimentar.

PROTECTIE LA CURENTII DE AER- Suportii de role ajustabili asigura strangerea panourilor de usa pe chederele de contur. Acest lucru duce la o foarte buna etansare impotriva curentilor de aer si blocheaza schimbul de caldura. Usa dumneavoastra va fi eficienta energetic pentru multi ani.

MISCAREA SILENTIOASA- Multumita rolelor de rulment, functionarea usii de garaj este lina si silentioasa. Usile de garaj Gunther Tore au rulmenti capsulati cu protectie la umiditate si praf. Acesti rulmenti nu necesita ungere si ofera siguranta si durabilitate ridicata a trenului de rulare.