...
a
M

Pentru securizarea accesului în incintele industriale se utilizează porți culisante de dimensiuni mari. Timpul mare de deschidere (>1min) le face însă improprii gestionării traficului auto, rolul acestora fiind doar de securizare perimetrală în afara orelor de program.
Pentru un acces auto fluent și controlat se utilizează barierele cu braț în diverse configurații. Pentru alegerea corectă a unei bariere, găsiti mai multe informatii aici.

Bariera cu braț are însă un neajuns când vine vorba de controlarea accesului și anume: nu poate împiedica accesul persoanelor neautorizate sau al animalelor. Există de asemenea riscul accidentării pietonilor care circulă prin zona destinată traficului auto, dacă barierele nu sunt certificate la impact pentru oameni și nu sunt echipate cu sistemele de siguranță corespunzătoare.
Ca soluție pentru acest scenariu, de controlare a accesului vehiculelor, Gunther Tore propune instalarea barierelor Magnetic Pro-H sau XL2 echipate cu garduri de protecție de 1.8m înălțime.
Cu două bariere Pro-H poate fi controlat accesul unei căi de până la 9m deschidere, iar cu 2 bariere XL2 până la 12m deschidere.
Obțineți astfel un „gard” înalt de 1.8m care se deschide în 4-6 secunde și care poate funcționa în regim continuu. Brațul barierei poate fi echipat cu benzi LED inteligente a căror semnalizare roșu/verde poate fi programată pentru o bună semnalizare a șoferilor.

De ce Magnetic?

  1. Barierele Magnetic, datorită forțelor de impact reduse, sunt aprobate pentru a fi instalate oriunde nu poate fi exclus traficul pietonilor.
  2. Mișcare impresionantă a brațului: tehnologia unică MHTM asigură o mișcare perfectă a brațului, fără nicio vibrație sau balans.
  3. Durabilitate în timp: performanțe de până la 10.000.000 cicluri și imunitate la condițiile climatice datorită carcasei solide din aluminiu extrudat.
  4. Costul de achiziție este rapid contrabalansat de costurile reduse de întreținere și de riscul redus de defectare (perturbare a fluxului).
  5. Prima impresie contează. Design-ul barierelor Magnetic a obținut premii „ReddDot Design Award” și „German Design Award”.
  6. Posibilitatea integrării complexe în sistemele de securitate.
  7. Pentru siguranța la trecerea remorcilor sau a altor vehicule neconvenționale, barierele Magnetic pot fi echipate cu scannere laser.
bariera automata acces auto