Senzoristica pentru usi si porti

BEA este una dintre primele companii din lume care a produs senzoristica care vizează deschiderea, in condiții de siguranță, a usii automate, atat pentru domeniul comercial, cat si pentru cel industrial. Tehnologiile folosite sunt efectul Doppler (radar), infraroșu, inductie magnetica și acum LASER. Aceste tehnologii ne permit să oferim senzori de mișcare, de prezență și de siguranță pentru diferite tipuri de aplicatii.
Din 2008, divizia BEA Industrial dezvolta soluții de detectare de ultimă generatie, cu scopul a crește performanța „pachetelor de usi automate” si confortul și siguranța utilizatorilor.

SENZORISTICA - CARACTERISTICI SI DOMENII DE UTILIZARE

SENZOR LZR WIDESCAN– Senzorul de miscare si prezenta, prin generarea a 7 perdele laser inclinate, creeaza o zona volumetrica in fata usii, indeplinind 3 functii: deschiderea usii, supravegherea zonelor si siguranța utilizatorilor.

Permite masurarea exacta a distantei, calcularea dimensiunilor si a traiectoriei obiectului.

Reduce decalajul de timp si garanteaza inchiderea anterioara a usii. Analiza traiectoriei, a inaltimii si a tipului de obiect permite filtrarea traficului paralel și ignorarea pietonilor, daca se doreste.

Detecteaza cu precizie vehiculele apropiate sau parcate, pentru a preveni orice contact cu ușa

Tehnologia laser ofera un nivel ridicat de independenta atunci cand se confrunta cu conditii meteorologice, cum ar fi ploaia, zapada, ceata etc.

 

SENZOR CONDOR Senzorul de miscare si prezenta (dubla tehnologie:radar+infrarosu), este cea mai completa soluție de pe piata industriala.

Ofera o filtrare precisa a pietonilor/vehiculelor.

Reprezinta o solutie alternativa la buclele de inductie, cu o instalare si un serviciu mai rapid.

Permite reducerea temporizatorului de usa, oferind economie de energie.

Carcasa robusta si protectie impotriva vibratiilor usii sau a interferentelor.

 

SENZOR LZR i110 Solutie de securitate de inalta performanta pentru usi industriale; ofera un nivel ridicat de siguranță cu un sistem de detectare complet tridimensional în fata usii. In plus fata de siguranta, permite o deschidere pentru pietoni.

Siguranta la deschiderea si inchiderea usii datorita celor doua zone separate de detectare.

Posibilitatea de a crea 2 "butoane virtuale" pentru a deschide usa.

Filtrează vibratiile usii si interferentele de mediu.

Inlocuiește solutiile actuale: senzori de siguranta, fotocelule, grile infrarosii

 

SENZOR MAGIC SWITCH Sistem de deschidere contactless pentru usi industriale. Deschiderea este activata prin miscari simple de mână. Câmp senzor reglabil, între 10 și 50 cm.

Solutie de deschidere contactless pentru spații comerciale, spatii curate, camere de operație, logistică, hoteluri și restaurante.

Solutie usoara de deschidere pentru usile cu consum redus de energie utilizate de persoanele cu dizabilitati.

Design discret
 

Posibilitatea de a pastra o usa deschisa sau de a activa/dezactiva o lumina.

GALERIE VIDEO SENZORISTICA

PROSPECTE SENZORISTICA