...
a
M

Domeniul logisticii se află într-o dezvoltare fantastică. Volumul mărfurilor crește și, de asemenea, presiunea pentru realizarea unor timpi de încărcare-descărcare din ce în ce mai mici. Odată cu acestea, crește și riscul deteriorării mărfii și a accidentelor de muncă. Tehnologia trebuie deci adusă la nivelul cerințelor actuale.

Una dintre cauzele producerii accidentelor în zonele de încărcare/descărcare este slaba comunicare între șoferii de camioane și personalul depozitului. Pe fondul neatenției, grabei, oboselii sau a neînțelegerii limbii, șoferul poate scoate camionul din sistemul de andocare înainte de finalizarea operațiunii, când încă rampa de egalizare nu este parcată. Dacă utilajul de încărcare este pe rampă, accidentele pot fi serioase.

Plecarea prematură a camionului din stația de andocare, înainte ca procesul de încărcare să fie încheiat, nu este ceva neobișnuit. De asemenea, același risc apare la alunecarea înainte a camionului.
Sistemul de blocare complet automatizat COMBILOK este unic și limitează toate aceste riscuri, oferind multe beneficii unice de securitate.

Datorită panei de blocare de numai 330mm, sistemul complet automat pentru blocarea roții camionului Combilok se potrivește pentru toate tipurile și dimensiunile de camioane. La cerere se pot livra pane de blocare de dimensiuni mai mici sau mai mari.
Acest lucru face ca Stertil Combilok să fie extrem de versatil. Deoarece întreg sistemul se montează la suprafață, există foarte puține restricții pentru amplasarea acestuia. Nu există nici un obstacol în calea de rulare a camionului și, de asemenea, nu există contact cu camioanele în mișcare. Doar roțile camionului sunt ghidate printre ghidaje. Partea inferioară a camionului și punțile camionului rămân întotdeauna libere.

Domenii de utilizare: depozite de materiale ușoare sau grele, departamente de aprovizionare/livrare, depozite alimentare, centre logistice, depozite frigorifice