...
a
M

Poarta autoportanta pentru acces in incinta constituie un produs deja cunoscut pentru marea parte a clientilor. Acest echipament este excelent in conditiile in care este proiectat corect si automatizarea este in asa fel conceputa incat sa puna poarta in miscare in conditii de maxima siguranta.

Prin proiectare rationala obtinem o greutate redusa, fara consumuri inutile,care duc la un cost mare al confectiei metalice si la solicitari suplimentare asupra sistemului de glisare.

Automatizarea portilor culisante presupune o abordare atenta pentru inlaturarea oricarui pericol de strivire sau forfecare. Strivirea poate aparea la muchiile portii, forfecarea poate aparea intre elementele portii si jugul acesteia sau gard.
Pentru portile usoare (pana la 800Kg) se folosesc motoare de 24V cu detectie a obstacolului prin suprasarcina. Poarta trebuie sa se opreasca la un obstacol chiar daca acesta nu este in raza fotocelulelor.
Pentru portile grele se folosesc motoare industriale cu inverter. Acestea accelereaza si decelereaza poarta progresiv, fara socuri.
Mai multe despre alegerea automatizarii potrivite: shop.gunther-tore.ro

In cazul operarii in mod deadman, nu sunt obligatorii elementele de siguranta. Noi recomandam totusi un semnal optic/acustic pentru semnalizarea miscarii, iar operatorul trebuie sa aiba vizibilitate pentru tot ansamblul in miscare.
In cazul operarii impuls (buton, telecomanda, radar, bucla inductiva etc), pe langa fotocelule, in mod obligatoriu poarta trebuie fie echipata cu garnituri cu senzor de strivire atat pe jugul de ghidare (3 sau 4 buc), cat si pe muchiile canatului aflat in miscare. Orice posibilitate de accidentare trebuie eliminata!

Reteta noastra pentru poarta rationala, cu o functionare rapida, silentioasa si sigura:

– Proiectarea realizata de Gunther Tore in 24h pe baza unui configurator sofisticat care pe langa proiectarea statica va indica si coeficientii de siguranta. Tot in urma proiectarii rezulta extrasele de materiale: feroneria Rolling Center si materia prima pentru confectionarea portii (sectiuni, lungimi necesare).

– Automatizari si sisteme de senzoristica de la Marantec, realizate integral in Germania la cele mai inalte standarde; vizitati shop.gunther-tore.ro pentru mai multe informatii.

– Feroneria Rolling Center– solida, cu zincare hexavalenta si rulmenti de cea mai buna calitate, etansati la intemperii.

Nu ramane decat sa acordati atentie realizarii confectiei metalice si serviciilor impecabile de instalare.
Urmand toti acesti pasi, cu ajutorul nostru veti culege roadele unei lucrari de standard inalt, rationalizarea costurilor si aplicarea solutiilor tehnice cele mai noi.

Suntem alaturi de dumneavoastra,

Echipa Gunther Tore