...
a
M

Enduro – practic, un fenomen. Teoretic, o forma de motociclism off-road, pe teren variat și adeseori accidentat. Asadar, vorbim despre solutia pentru cei carora adrenalina unei plimbari cu motocicleta pe strazi nu le este suficienta si vor sa isi testeze limitele pe terenuri mai… speciale.

Dar Hard Enduro? Deşi nici Enduro nu este chiar o plimbare cu bicicleta prin Amsterdam, Hard Enduro e deja la un cu totul alt nivel, traseele par aproape imposibil de parcurs chiar și la picior. Hard Enduro este un fenomen care a luat amploare în ultimii ani. Riderii renumiti din toata lumea vin în Romania sa isi depaseasca limitele, zona devenind capitala mondiala a Hard Enduro-ului, două din cursele de campinat fiind incluse in calendarul WHES 2017 (world hard enduro series).

Si pentru ca Gunther Tore se identifica cu cateva dintre caracteristicile acestui sport, si anume #rezistenta, #competitivitate si #calitate, am decis ca de la inceputul anului sa il sustinem pe prietenul nostru, Flavius#17, in toate competitiile de Hard Enduro din Romania (campionat, Red Bull Romaniacs- cea mai lunga cursa din circuitul mondial, desfasurandu-se pe durata a cinci zile).