...
a
M

Creșterea volumului de marfă care tranzitează depozitele logistice pune presiune majoră pe timpii alocați manipularii și operațiunilor de încărcare-descărcare a camioanelor.
Gunther Tore, furnizor consacrat de soluții profesionale de uși industriale și tehnică de încărcare, oferă două soluții unice care pot îmbunătăți semnificativ viteza proceselor și siguranța încărcărilor: ușa ultra-rapidă Butzbach Novosprint și sistemul automat de reținere a camioanelor Stertil Combilok G2.

usa rapida

Ce avantaje unice aduce ușa ultra-rapida Butzbach Novosprint? Iată 6 dintre acestea:

  1. Deschidere completă în 1 secundă => electrostivuitoarele nu frânează, ciclu scurt de deschidere-închidere
  2. Deschiderea pe orizontală și eliberarea imediată a întregii înălțimi => electrostivuitoarele nu „agață” ușa
  3. Poate efectua 1000 deschideri/zi => probabil ușa rapidă de pe piață capabilă să facă față unui astfel de trafic
  4. Siguranță crescută în exploatare => deși greu de accidentat datorită vitezei mari, ușa poate fi echipată suplimentar cu grile infraroșu și sistem anticrash
  5. Zona transparentă mereu vizibilă, la același nivel => șoferii pot vedea întotdeauna ce se întâmplă în incinta vecină
  6. Cost de utilizare redus => în condițiile unei utilizări intensive, echipamentul se amortizează rapid
Usa rapida d einterior verticala vs orizontala

Performanțele la care au ajuns utilajele de manipulare, precum și operatorii umani sunt impresionante. Totuși, oboseala, graba, distanța sau barierele lingvistice dintre șofer și operator pot duce la plecarea prematură a camionului în timpul transbordării cu electrostivuitorul. Apare astfel riscul unui accident grav. Acelasi tip de accident poate apărea prin “alunecarea” camionului datorită frânărilor repetate ale electrostivuitorului în timpul manevrelor de pe platforma camionului.

sistem automat de blocare a camioanelor

Prin echiparea stațiilor de încărcare cu sistemul automat de reținere a camioanelor Stertil Combilok G2 oferit de Gunther Tore, aceste pericole sunt înlăturate. Iată care este gama completă de avantaje aduse de acest echipament unic:

  1. Funcționare automată => nu este nevoie ca șoferul să coboare din cabină, și nici vreun operator din depozit
  2. Este adaptabil pentru orice tip de camion și diametru de roată; nu deteriorează apărătorile sau capacele => flexibilitate și diversitate
  3. Construcție solidă, supraterană => imun la intemperii și mizerie, are rol de ghidare sigură a camioanelor în stație, poate fi instalat imediat în orice stație existentă
  4. Design ergonomic și elegant => crește prestigiul locației, sistemele de avertizare inteligentă LED facilitează operațiunile pe timp de noapte, iar sistemul acustic „white noise” avertizează eficient în proximitate, dar nu deranjează vecinătățile.

Aceste soluții inovatoare demonstrează angajamentul Gunther Tore de a oferi cele mai avansate soluții logistice clienților săi.