a
M

English Version               Romanian

Garázskapuk GÜNTHER PRESTIGE

A garázsajtó, amely egy ház homlokzati felületének 25%-ig terjedő felületét foglalhatja el, egy új építmény költségvetésének 0,5% -át teszi ki. Sok, kevés?
A hőszigetelés, tömítés, kidolgozás, a garázsajtó tervezése, a csendes működés, a sebesség, az intelligens vezérlés, az alacsony villamos energia fogyasztás, a tartalék elemkészlet, a garanciaidő olyan tényezők, amelyek elemzése a garázsajtó intelligens megvásárlásához vezetnek.

Mindegyik Günther Tore garázsajtót rendelésre készítünk el. Ezért minden ügyfelet arra buzdítunk, hogy a garázsajtókat elvárásaik szerint konfigurálják.

 

45mm – AJTÓ VASTAGSÁG
Usi de garaj
termoizolatie garaj
panou usa garaj

A 8 modellű Günther Tore panel jobb és hatékonyabb egy 45 mm-es zárt hurkú rendszerben, kiváló minőségű poliuretán fóliával (PUR-PA).
A korrózióvédelmet és a táblák felületét független laboratóriumokban tesztelték a mechanikus és a Crock műszerek ellen, valamint az iszapgőzök extrém expozíciójának 750 órás korrózióállóságát (ami megegyezik a tengerparti vagy szennyezett területeken 15 évvel, Ipar). A lemezt négyszer hajtogatják a csavar behatolási területein.

A hőátadási együtthatót külön kell kiszámítani az egész ajtóra, figyelembe véve az összes veszteséget. Ajtó 2500x2200 mm, U = 1233 W / m2K és ajtó 6000x3000 mm, U = 1048 W / m2K, ami egyenértékű egy 60 cm vastag téglafallal. Az eredményeket az IFT Rosenheim Testing Institute (Németország) hitelesítette.

INOX VASALÁS
role si balamale din inox

A hardver egy olyan funkció, amely kiemeli a Günther Tore Prestige garázsajtót. A hengerek és a zsanérok rozsdamentes acélból készülnek AISI 430. A felső védelem mellett a belső ajtó megjelenése valóban kiváló.

A hardver magas krómtartalma (16-18%) fenntartja funkcionalitását és megjelenését magas páratartalmú épületekben - nem szellőztetett garázsokban és part menti vagy iparilag szennyezett területeken.

SZEMÉLYRE SZABOTT KONFIGURÁCIÓ

8 szendvics-szigetelő panel modell közül választhat: Microwelle, S-típusú sima, S-típusú lenyomattal, M-típusú sima, M-típusú lenyomattal, L-típusú sima, L-típusú lenyomattal, Kassette-sima, Kassette-lenyomattal. A lenyomat "narancshéj" típusú.
Ezeknek a paneleknek mindegyik "standard" sorozatában legfeljebb 9 RAL színárnyalat van, legfeljebb 3 fa dekoráció és legfeljebb 2 speciális dekoráció (ADS 703 Antracit Szürke, ADS 704 Grafit) lehet és a digitális lakkozással felhordott dekorok végtelen sora.

usa-de-garaj-panouri-lemn

Válasszon azonban bármilyen árnyalatot a RAL termékcsaládból, a DB termékcsaládból, fa vagy kő bevonatokból, hogy otthonának különleges személyre szabását, vagy bármilyen saját képet vagy modellt biztosítson.


A garázsajtó súlyát torziós rugók vagy húzórugók ellensúlyozzák, mindkét változat minimális élettartama 25000 ciklus. Ha a torziós rugók csendesebbek, akkor a nyújtó rugók elegánsabb belső megjelenést mutatnak, és a függőleges sínekbe vannak elrejtve.


A gerenda magassága / az ajtó üreg fölött elfoglalt hely:

• szabványos felhajtás torziós rugókkal: 210mm
• lapos felhajtás torziós rugókkal: 125mm
• magasított felhajtás torziós rugókkal: 500mm
• lapos felhajtás nyújtó rugókkal: 125mm


A torziós rugókkal rendelkező garázsajtók maximális mérete: LxH = 6000x3250mm. A nyújtó rugókkal rendelkező kiegészítő elemes kapuknak bizonyos méret- és konfigurációs korlátai vannak.


A gyalogosok könnyű bejárása érdekében a garázsajtó természetesen felszerelhető egy beépített gyalogos ajtóval. A zsanérok rejtve vannak és kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy kiküszöböljék, hogy az ujjakat kívülről befogja, vagy azok a panelek közé szoruljanak az ajtó bezáródásakor.

Kívánság szerint a gyalogos ajtó "normál" küszöb mérete 100 mm vagy "lapos" küszöbnek mérete 20 mm lehet, könnyebb hozzáférés, vagy, hogy a kerékpár kereke könnyebben átmehessen rajta.


természetes megvilágítás érdekében tucat üvegezési lehetőség közül választhat. Kiválaszthatja az ablak formáját (négyzet, téglalap, kerek stb.), az ablakkeret színét (az ajtó színárnyalatát, egyéb színárnyalatot, vagy rozsdamentes acélt), valamint az ablaküveg típusát (átlátszó, áttetsző).


CSENDES MŰKÖDÉS

Különös figyelmet fordítunk a garázsajtó halk működésére. A nem megfelelően szabott ajtók működési zaja és rezgései az épület szerkezetében továbbterjednek, és ez kellemetlen érzést okoz.

Minden Gunther Tore garázsajtót Önnel terveznek, és komplex szoftver segítségével állítják gyártásba. A teljes gyártási folyamat teljesen automatizált, és a feldolgozás robotok segítségével történik. A szabatosság a pontosság a legmagasabb szinten van.
A gyártási folyamatot itt láthatja.

Ugyancsak a csendes működéshez a torziós rugókkal ellátott variánst ajánljuk. A Marantec (Németország) prémium kategóriájú (C360, C360, C380) nagy sebességű automatizálása szíjas átviteli rendszerrel van felszerelve.

DUPLA TÖMÍTÉS

A mind a négy oldalon elhelyezett kettős tömítés teszi, hogy a Günther Tore garázsajtók kiváló valós hőátadási együtthatóval rendelkezzenek. Minél kisebb az ajtó, annál jobb a hőszigetelés. Az együtthatót automatikusan számítják ki minden egyes ajtóra és figyelembe veszik az ajtó minden tulajdonságát (méretek, kiegészítők, gyalogos ajtó stb.). Az ajtó bezárásakor az összes kéder egyenletes nyomás alatt van, és a külső megjelenése kifogástalan.

Az alsó részben a cső alakú tömítést megduplázza egy külső elegáns szoknya. A buiandrug függőleges és vízszintes profiljára duplafalú zárak vannak felszerelve.

9 MÁSODPERCES KINYITÁS

A garázs gyors megnyitása mindenekelőtt azt jelenti, hogy kevesebb időt tölt az ajtó előtt. Ha a garázs az utcára nyílik, ez a forgalom számára gondokat okozhat.

Ha egy 2,1 m magasságú szokványos garázsajtó körülbelül 20 másodperc alatt nyílik ki, akkor a Günther Tore garázsajtó körülbelül 10 másodperc alatt nyílik ki. Ez azt jelenti, hogy szokványos garázsajtóval egy év alatt körülbelül egy órát vesztenek el a garázs előtt, várva, amíg kinyílik az ajtó.
A gyorsabb nyitás-zárás ciklus csökkenti a hőveszteségeket azáltal, hogy csökkenti az ajtó nyitva tartási idejét.

Marantec automatizálással (Németország) felszerelt Günther Tore garázsajtóknak 3 modellje áll rendelkezésre:
C360, 110Kg / 3m szélesség alatti ajtók – melyek nyitási sebessége 22cm/mp
C370, 185Kg / 5,5m szélesség alatti ajtók – melyek nyitási sebessége 23.5cm/mp
C380, 220Kg / 6m szélesség alatti ajtók – melyek nyitási sebessége 18cm/mp
Ezek a nagy sebességek fokozatos gyorsulással érhetők el, és a megállást is lassulás előzi meg.
Az automatizálás természetesen megfelel minden hatályos biztonsági előírásnak.

MŰKÖDÉSI VISSZAJELZÉS

A vezérlőegység és a Maveo mobil alkalmazás segítségével a működési visszajelzés, de a távoli vezérlés is új dimenziókat kap. Az összes Marantec automatizálás kompatibilis a Maveo rendszerrel. Így a garázs ajtaját a mobil telefonból, valamint az ajtót a Marantec automatizálással még akkor is kezelheti, ha szabadságon van.
A GPS-követés felbukkanó ablakot nyit a telefonjában, amikor közeledik a házhoz, és megkérdezi, hogy szeretné-e, hogy kinyissa a garázsajtót. A bemutató film itt található.

BETÖRÉS ELLENI BIZTONSÁG

A Günther Tore garázsajtók automatizálása felszerelhető a Special 108. kiegészítő eszközzel. Ez mechanikus reteszelő mechanizmus segítségével érvényteleníti az ajtó erőszakos emelésével végzett lopáskísérletet.


Magas biztonsági követelményeknek megfelelő garázsok esetén a Günther Tore Classic ajtók felszerelhetők az ATS opcióval, amely RC2 lopásgátló biztonsági osztályt kínál.
Az ATS csomag olyan ajtókra telepíthető, amelyek maximális mérete LxH = 4200x3250 mm, és az alábbiakból áll:

  • belül és kívül fémlemezekkel megerősített zárórendszer
  • kerékagy elszívás elleni védelemmel
  • tömör hengerek és hengerek, ipari ajtókból
  • acél felső henger megerősített tartóval, vastag, horganyzott lappal
  • alsó hengertartó szilárd a horganyzott acélból, 6 rögzítési ponttal
  • védő elemek a görgők kiszakadása ellen
  • a padló megerősítése a függőleges sínek számára.
FOGYASZTÁS KÉSZENLÉTI ÜZEMMÓDBAN (STAND-BY) 0.6W/h

A passzív ház rendkívül energiahatékony ház, amely kis mennyiségű energiát igényel a kényelmes beltéri hőmérséklet biztosítása érdekében. Egy ilyen ház építésénél a hőszigetelésnek maximálisnak és az energiafogyasztásnak minimálisnak kell lennie. Marantec automatizálása a szabadalmaztatott Blue Line technológiát tartalmazza. Ez garantálja a rendkívül alacsony készenléti energiafogyasztást, csupán 0,6 W / h; vagyis 6-10-szer kevesebbet, mint a hagyományos automatizálás

ÁLLANDÓ, MEGSZAKÍTÁS NÉLKÜLI MŰKÖDÉS

Súlyos vihar esetén a feszültségkiesés gyakori jelenség. Nagyon kellemetlen az olyan helyzet, amikor egy ilyen szituációban ne tudunk bejutni az autóval a garázsban.Ugyanilyen kellemetlen elhagyni a garázsot, ha siet vagy akár vészhelyzetben van, ha áramkimaradás történt. A kézi szétválasztás, majd a kimenet utáni újracsatlakoztatása időt vesz igénybe.
Back-up 100 akkumulátor tökéletesen beépíthető a C360, C370, C380 automatizálások házába. Ez nemcsak egyszerű nyílást kezel könnyen, hanem az ajtó napi 8-szor is használható 20°C hőmérsékleten.

KIVÁLÓ ÁR

A Günther Tore PRESTIGE garázsajtó 45 mm-es panelekkel valószínűleg egy legelőnyösebb termék és egy 5 éves működési időtartam képest. A kezdeti költségeket, a karbantartási költségeket és az energiamegtakarítást a számítás tartalmazza. Ezenkívül a figyelemre méltó termék a kivitel és a használat kényelme szempontjából.

Azok a vásárlók, akik gazdaságos terméket akarnak, választhatják a TREND garázskapu. A szendvicspanelek vastagsága 40 mm, és ugyanolyan felülettel készülnek, mint a Prestige ajtók. A TREND sorozat részleteivel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

GARANCIA

GYÁRTÁSI FOLYAMAT
PROSPEKTUS