Poarta culisanta autoportanta este cea mai moderna solutie pentru accesul in curte. Scapati astfel de sistemele de glisare peste care treceti cu rotile masinii, de intretinerea acestora, dar mai ales de neajunsurile create de zapada si gheata.
Folosind feronerie ROLLING CENTER se pot executa in mod curent porti autoportate cu o deschidere utila de pana la 16m dar si porti autoportante cu deschideri de pana la 30m. ROLLING CENTER foloseste pentru accesoriile sale o galvanizare speciala si anume galvanizarea aurie. Galvanizarea aurie consta intr-un tratament pasiv cu crom hexavalent fata de tratamentul cu crom trivalent folosit la galvanizarea alba. Rezistenta la coroziune este cel putin dubla! In plus fata de aspectul foarte placut, galvanizarea aurie are urmatoarele avantaje: rezistenta mult mai mare la coroziune si stralucire.
Galvanizarea ROLLING CENTER respecta standardele europene 2003/11/CE si 2002/95/CE ROHS cu referire la UNI ISO 2081.
Accesoriile unei porti in consola sunt: grupurile de role de fundatie, sina de culisare din partea inferioara a portii, sistemele de role de ghidare la partea superioara, rolele de capat, ghidajele de capat. Sinele de glisare pot fi din otel simplu, din otel galvanizat simplu sau din aluminiu. In plus ROLLING CENTER ofera gama INOX, pentru porti cu deschidere utila de pana la 8m.

Feronerie pentru porti autoportante


ROLLING CENTER produce feronerie pentru porti autoportante cu rezistenta la coroziune obtinuta printr-o galvanizare speciala si anume galvanizarea aurie. Galvanizarea aurie consta intr-un tratament pasiv cu crom hexavalent fata de tratamentul cu crom trivalent folosit la galvanizarea alba. Rezistenta la coroziune este cel putin dubla! In plus fata de aspectul foarte placut, galvanizarea aurie are urmatoarele avantaje: rezistenta mult mai mare la coroziune si stralucire.

 

Afla mai multe despre feroneria pentru porti autoportante