Blog

Dynalogic 5: pentru primele usi rapide care gandesc

Un panou de control care ofera o noua modalitate de a interactiona cu o usa de inalta performanta, printr-o administrare usoara si monitorizare la distanta.

Scurteaza ciclurile pentru a imbunatatii eficienta energetica, fara a impiedica traficul. O interfață cu ecran tactil imbunatațeste usurinta de utilizare a managerilor instalatiilor, a montatorilor si a tehnicienilor de service.

Funcționează cu diferiți senzori pentru a minimiza timpul de deschidere a usii. Acest lucru este important atunci cand incercati sa preveniti pierderea de aer incalzit sau racit (sau de a preveni contaminarea in aer). De asemenea, prin Dynalogic 5 se poate seta inaltimea deschisa a usii pe baza intrarii. De exemplu, un vehicul poate declanșa un senzor pentru a deschide usa la inatimea completa, in timp ce o persoana poate apasa pe ecranul tactil pentru a deschide usa la o inaltimea necesara pentru a trece.

Pentru utilizatori, ecranul color complet poate functiona ca o intrare, poate furniza semnale de trafic clare si poate afisa un avertisment de numaratoare inversa cand usa se inchide. Pentru montatori si tehnicieni, interfata touchscreen imbunatateste semnificativ procesul de instalare a usii si de intretinere a acesteia. Programul de instalare poate seta limite, actiuni de introducere, functii de inchidere si programe de disponibilitate, toate din meniurile intuitive. Tehnicienii de service pot vizualiza jurnalele si codurile de eroare fara a fi nevoiti sa deschida caseta de control. Cel mai important, pot programa memento-uri de intretinere periodica pe baza timpului, datei sau ciclurilor.