...
a
M

Luna aceasta a avut loc deschiderea oficială a extinderii Stertil B.V. in Kootstertille, Olanda.
STERTIL este producator de echipamente profesionale de andocare, prezent de 15 de ani pe piata romaneasca prin GUNTHER TORE..

Pastrand un ochi spre viitor, sediul global al Grupului Stertil a fost extins considerabil cu 7.500 mp, spatiu de productie si birouri. Extinderea este parte a unui program de investitie al Stertil Group B.V in facilitatile din intreaga lume. Grupul si-a aratat angajamentul continuu fata de pietele regionale strategice ale punctelor principale de vanzare si productie. Investitiile sunt rezultatul succesului continuu si popularitatii diverselor produse Stertil.
Cele trei divizii ale grupului sunt:
– Stertil-Koni- echipamente pentru ridicarea vehiculelor grele- numarul 1 mondial- platforme pentru intretinerea, repararea si service-ul vehiculelor industriale si comerciale.
– Stertil Dock Products- solutii inovatoare pentru echipamentele de andocare, cu recunoastere internationala pentru siguranta si calitate inalta.
– Stokvis Service- reteaua de ingineri de service pentru piata locală olandeza.

Investind intr-un viitor sustenabil
Presedintele si CEO al Grupului Stertil, Ulbe Bijlsma: „Extinderea semnificativa de 7.500 mp, care implica o investitie de aproximativ 6,5 milioane EURO este rezultatul dezvoltarii. Cele mai importante sunt nevoia de spatiu suplimentar pentru a facilita cresterea, imbunatatind eficienta, si dorinta de a contribui la sustenabilitatea Stertil”. Un raspuns la cererea in continua crestere a pietei pentru produsele Stertil si o parte a strategiei pe termen lung a Grupului, prin angajamentul fata de industriile pe care le deservesc afacerile sale.
Extinderea de la Kootstertille cuprinde logistica și depozitarea, precum si extinderea spatiului de birouri pentru departamentele de supply chain, marketing si vanzari.

Dl Bijlsma continua: „Sustenabilitatea este importanta pentru Stertil, produsul Stertil-Koni EARTHLIFT® este cel mai bun exemplu in acest sens. Acest echipament patentat pentru vehicule grele este regenerativ, adica energia este generata odata cu coborarea vehiculului. Cu alte cuvinte: recastigand si folosind energia gravitationala pentru a reincarca bateriile. De asemenea, in proiectarea extinderii noastre, sustenabilitatea a fost punctul de plecare: pe acoperis avem aproape 1.100 panouri solare,
cladirea dispune de izolatie optima, precum si un aspect mai eficient care necesita mai putin transport intern prin utilizarea stivuitoarelor electrice”.

SIstemele de andocare Stertil
In timpul deschiderii oficiale, au fost anuntate patru noi sisteme de andocare. Stertil Dock Products inseamna proiecte bine concepute de sisteme de andocare.
Unul dintre noile sisteme este echipat cu rampa model patentat VARIFLEET, potrivit pentru orice andocare, indiferent de inaltime si pentru orice tip de vehicul (camioane si van-uri) . Nu mai sunt necesare sistemele de andocare specifice fiecarui vehicul, sistemul VARIFLEET este polivalent, de la dube usoare pana la camioane mari, pentru incarcare-descarcare complet sigura, versatila si eficienta.

“Centrul de experienta si cunostinte”
Ca parte a extinderii, Stertil a investit intr-un “Centru de experienta si cunostinte” care va fi realizat si va fi operațional in ultimul trimestru al anului 2022. Scopul acestui nou centru este de instruire si demonstratie, precum si de furnizare programe de calificare si certificare privind cele mai bune practici in reteaua extinsa de ingineri. Gama completa de produse Stertil-Koni si Stertil Dock Products vor fi operationale si expuse in acest centru.

 

Stertil Group B.V. Martie 2022