Automatizari pentru porti

O automatizare de poarta nu trebuie sa fie „puternica” sau „ieftina”, ci trebuie sa asigure o functionare impecabila a portii in conditii de maxima siguranta; automatizarea trebuie sa functioneze in orice conditii atmosferice, sa fie rapida si sa aiba o perioada mare de viata.
In timp, automatizarile propuse de noi se dovedesc a fi mai putin costisitoare, raportat la alte produse, prin numarul redus de revizii sau eventuale reparatii ce pot aparea.

AUTOMATIZARI PENTRU PORTI - CARACTERISTICI SI DOMENII DE UTILIZARE

SATISFACTIA UNEI ACHIZITII DE CALITATE – automatizarile Marantec sunt produse integral in Germania si au garantie de fabrica de 5 ani!
STATIONAREA REDUSA IN FATA USII SAU A PORTII – prin viteza mare de deschidere;
FEEDBACK ASUPRA STARII PORTII DIRECT PE TELECOMANDA – telecomanda bidirectionala poate indica prin semnalele led-ului starea usii (in curs de deschidere/inchidere sau inchisa/deschisa);
PRELUNGIREA DURATEI DE VIATA A PORTILOR ACTIONATE – prin functionarea fara socuri; miscarea este controlata foarte precis si poarta accelereaza si deccelereaza la capetele de cursa;
SILENTIOZITATE IN FUNCTIONARE – prin elemente de transmisie si mecanisme de mare precizie;
SIGURANTA SPORITA – oprire sau oprire si reversare in cazul in care poarta intalneste un obstacol; in plus pentru ca usa sa se opreasca si sa se deschida inainte de atingerea obstacolului;
SIGURANTA UNUI SERVICE DE CALITATE – prin memorarea mesajelor de eroare; echipa de mentenanta poate vedea istoricul de erori si poate realiza o diagnoza corecta a usii sau automatizarii;
FUNCTIONARE FARA INTRERUPERE – optional, toate automatizarile Marantec pot fi dotate cu acumulator de back-up pentru functionarea in cazul lipsei tensiunii de retea.

 

AUTOMATIZARI PENTRU USI CULISANTE

  • Marantec Comfort880- are un sasiu din aluminiu si o carcasa din material plastic solid imbinate intr-un design modern si durabil. Pe langa aspect, automatizarea Comfort 880 impresioneaza prin operarea extrem de silentioasa.
  • Marantec Comfort861S- este proiectata pentru punerea in miscare a portilor culisante grele. Este extrem de compacta in ciuda puterii sale deosebite, cu o carcasa de calitate realizata din aluminiu si un desing elegant.

AUTOMATIZARI PENTRU USI BATANTE

  • Marantec Comfort516– alegerea inspirata atunci cand aveti de pus in miscare porti usoare. Comfort 516 are dimensiuni compacte si o calitate desavarsita a executiei.
  • Marantec Comfort516L– este alegerea inspirata atunci cand aveti de pus in miscare porti usoare cu deschideri mari. Comfort 516L are dimensiuni compacte si o calitate desavarsita a executiei.
  • Marantec Comfort525– foarte puternice, dar elegante, automatizarile Marantec din seria Comfort 525 pentru portile batante mari si grele functioneaza extrem de silentios.

PROSPECTE AUTOMATIZARI PENTRU PORTI