...
a
M

UȘA SPACELITE VISION – ușa eminentă pentru spații exclusiviste de prezentare, piscine sau compartimentări pentru bănci și birouri

Ușa cu deschidere pe verticală, cu rame din aluminiu cu rupere de punte termică vitrate cu geam securizat dublu sau triplu este pur și simplu… elegantă.
Ce o face însă cu adevărat unică este sistemul de pliere al panourilor deasupra golului, lipsa elementelor inestetice de feronerie și durabilitatea de zeci de ani. Fiind elegantă pe ambele fețe și având o foarte bună izolație fonică, poate fi instalată și la interior ca și compartimentare amovibilă (poate fi perfect mascată în tavanul fals).

Butzbach a dezvoltat acest sistem unic de pliere începând cu 1974, aducând-ul în zilele noastre la nivel de perfecțiune.

UȘA RULANTĂ GKD TIGRIS – grilaj pentru spații exclusiviste

Mesh-urile din tije și cabluri de inox de la GKD reprezintă un standard în proiectarea fațadelor și a compartimentărilor interioare. Implementând aceste elemente în tehnologia ușilor rulante, iată-ne acum în măsură să oferim ușa rulou GKD Tigris pentru deschideri de până la 8m lățime și 5m înălțime.
Deschidem astfel noi opțiuni de design pentru compartimentările de siguranță. Pe lângă aspectul cu adevărat deosebit, cu acest model de ușă rulantă beneficiați de o funcționare extrem de silențioasă și o fiabilitate ridicată, aceasta putând fi instalat și în zonele cu trafic ridicat.

UȘA SECȚIONALĂ ELH – pentru clădiri moderne

Aspectul acestui model de ușă este creat practic de arhitect. Elementele de fațadă vor fi integrate inteligent în structura ușii, perfect coplanar, astfel încât ușa rămâne ascunsă privirii atunci cand este închisă.

Gunther Tore este o companie cu o experiență de 20 ani în domeniul echipamentelor de înaltă performanță, cu acoperire națională prin rețeaua de parteneri autorizați.