...
a
M

Usa rapida Butzbach Novosprint

– cea mai rapida usa industriala din lume (pana la 5m/s viteza de deschidere), cu optiunea Hygiene–din otel inoxidabil, proiectata in conformitate cu cerintele de igiena din industria alimentara si farmaceutica. Ideala pentru zonele cu trafic intensiv si care solicita un acces ultrarapid. Poate fi echipata cu grila infrarosu in garniturile de inchidere, sistem anticrash, dar mai ales, poate avea cortina dubla.

Usa rapida pentru spatii curate Dynaco D-313 Cleanroom

– usa de trafic intensiv (perioada de service pana la 1 mil. cicluri). Etansarea superioara a acestei usi tine departe elementele contaminatorii, previne fluxul de aer, minimizeaza pierderile de aer si mentine nivelul de presiune. Usa rapida are o viteză de deschidere de 2.7m/sec și sistem de autoreparare în cazul în care este lovită accidental.

 

Usa rapida pentru spatii cu temperaturi scazute Dynaco Freezer

– permite un trafic rapid, reducand astfel variatiile de temperatura. Poate fi dotata cu sine din inox incalzite si cortina de inalta rezistenta cu termoizolatie, pusa in miscare prin tehnologia unica “push-pull” (patent Dynaco). Are o viteza de deschidere de 2.4m/sec, viteza de inchidere de 1.2 m/sec si sistem de autoreparare in cazul in care este lovita.

Usa rulou Braselmann cu lamela dubla din otel/ aluminiu

– viteza maxima 1.7m/sec, viteza medie 0.7m/sec. Usile rulou trebuie sa asigure o functionare fara probleme pe o perioada lunga de timp. Design-ul perfect si precizia in productia Braselmann, precum si calitatea și eficiența costurilor, sunt factori decisivi pentru aceasta cerinta. Printre avantaje se numara si costurile reduse de intretinere si reparatii si economie de spatiu.

Filozofia Gunther Tore este orientarea fara compromisuri catre client. Calitatea, finisajul, durata indelungata de exploatare, viteza, toate imbinate intr-un deplin acord cu cerintele arhitectonice sunt caracteristicile produselor de inalta clasa pe care vi le oferim.