...
a
M

Controlarea mediului de lucru dintr-o cameră curată este strict legată de standardele impuse pentru tipul de activitate care se desfașoară în respectiva incintă.
Camera curată este construită și folosită în așa fel încât să reducă și să limiteze introducerea, generarea și reținerea de particule în interior. Ușile pentru camere curate trebuie să se alinieze normativelor și să fie certificate în acest sens.

Provocările camerei curate: evitarea contaminării, curățarea ușoară, menținerea presiunii.

usi rapide pentru camere curate

Purificarea și menținerea suprapresiunii de până la 50Pa în aceste incinte conduc la un cost important de-a lungul perioadei de exploatare. Aceste cerințe conturează caracteristicile ușilor care echipează astlfel de spații, mai ales dacă sunt uși cu dimensiuni mari.
Datorită designului său specific, ușa rapidă DYNACO D-313 CLEANROOM este ușa cea mai ergonomică de pe piață. Fiind proiectată pentru utilizarea la interior, necesită spații reduse de montaj și este ideală pentru intercondiționările specifice camerelor curate.
Etanșarea excelentă pe toate cele patru laturi păstrează contaminarea afară, previne pierderile de aer filtrat și menține nivelul de presiune din incintă. Acest lucru se traduce în economii semnificative de energie și optimizează funcționarea camerei curate.

Mai multe informații despre uși rapide pentru camere curate aici.