Usi rapide din PVC

usi rapide pvc

Usi rapide din PVC cu deschidere pe verticala DYNACO

usi rapide din pvc

 Usi rapide din PVC cu deschidere pe orizontala BUTZBACH

Gunther Tore acopera prin gama sa de usi rapide nevoia de optimizare a traficului, de imbunatatire a climatului din interiorul spatiilor industriale si de economisire a energiei electrice.
Usile rapide sunt una dintre cele mai cautate solutii de inchidere. Avand diverse aplicatii atat la interior cat si la exterior, pot fi impartite in usi de sine statatoare sau usi care dubleaza usile sectionale sau pe cele tip rulou.

Asigurarea unui mediu sanatos si a confortului pentru personalul din unitatile de productie si cele logistice constituie preocuparea continua a angajatorilor. Curentii de aer sau temperaturile joase constituie un factor major de disconfort cu directe implicatii asupra starii de sanatate a oamenilor.
Solutia problemelor o constituie dotarea golurilor din peretii interiori si cei exteriori cu usi ultra-rapide din gama “High Performance”. O astfel de usa etansa trebuie sa se deschida aproape instantaneu si sa se inchida imediat dupa trecere. Utilajele nu trebuie sa franeze asteptand deschiderea acesteia; si acest lucru de sute sau de mii de ori pe zi.

Usa rapida reprezinta de asemenea solutia ideala pentru accesul rapid in camerele curate (clean room), in incintele cu risc de explozie (ATEX), dar poate fi instalata si pe caile de evacuare cu o configurare corespunzatoare.

Gunther Tore reprezinta in Romania doua branduri de exceptie, fiecare lider absolut in domeniul sau:

Usi Rapide DYNACO cu deschidere pe verticala

Produsele remarcabile de la Dynaco sunt:

  • usile rapide de exterior cu functionare pana la clasa de vant 5 (peste 150km/h), cu sistem de reinsertie automata si viteza de 3.6m/sec
  • usile rapide certificate pentru camerele curate sau certificate pentru zonele cu risc de explozie.

Usi Rapide BUTZBACH cu deschidere pe orizontala

Gama de produse Butzbach Novosprint cuprinde:

  • Syncro– rulare sincronizata in laterala pe ambele parti;
  • Mono– rulare in laterala pe o singura parte;
  • Duo– rulare in laterala independenta pe ambele parti, pentru doua cai distincte de trafic cum ar fi cel de utilaje si cel pietonal;
  • Hygiene– din otel inoxidabil proiectata în conformitate cu cerințele de igienă din industria alimentara si farmaceutica.

De asemenea, usile rapide Novosprint pot avea una sau doua cortine, in functie de necesitati.

Usi PVC rapide