Usi de garaj. Calitate germana.

Stilul armonios si constructia fiabila reprezinta caracteristicile definitorii ale usilor de garaj Günther.

Usi garaj premium

9 MOTIVE pentru a alege usi de garaj GÜNTHER TORE

Termoizolatie eficienta

Günther Tore iti ofera usi de garaj pentru confort termic si economie de energie. Coeficientul de transfer termic de 1,00 W/(m2К), asigurat de usile de graj Günther Tore, reprezinta echivalentul unui perete de caramida cu o grosime de 60 cm.

 

Robustete si protectie

Grosimea ridicata a panourilor garanteaza robustetea usilor, rezistenta la expunerea la vant si protectia impotriva patrunderii prin efractie.
Usile de garaj Günther Tore rezista la sarcini de 700 Pa, ceea ce corespunde unei viteze a vantului de 120 km/h.

Durata mare de viata

Foile de oţel din cadrul panourilor tip sandwich Günther Tore formează un cofraj închis si sunt asamblate prin intermediul unei imbinari la nivelul faltului. Imbinarea sigura a tablelor de otel exclude riscul exfolierii panourilor in conditii de radiatii solare intense, la caderea bruscă a usii si la socuri puternice.

Rezistenta la coroziune

O usa de garaj Günther Tore are o durata de viata de cel putin 15 ani in zonele de coasta sau in regiunile industriale poluate. Performantele anticorozive unice sunt datorate grosimii ridicate a stratului de acoperire de zinc (16 µm) şi stratului dublu de vopsea aplicat (PURPA: 23-35 μm).

Etanseitate de incredere

Usile de garaj Günther Tore sunt prevazute cu garnituri speciale de cauciuc EPDM, integrate intre sectiuni si de-a lungul intregii usi.
Constructia suporturilor permite reglarea imbinarii foii de uşa în functie de deschidere, excluzandu-se pierderile de caldură nedorite.

Siguranta

Cu usile de garaj sectionale Günther Tore esti protejat in conditii de siguranta impotriva: prinderii degetelor, cursei necontrolate a foii de usa si caderii foii de usa la ruperea resorturilor. Usile respecta toate cerintele reglementate prin normele europene EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN 12425, EN 12426.

Arcuri rezistente

Arcurile usilor de garaj Günther Tore sunt concepute pentru 25.000 de cicluri de deschidere/inchidere. Aceasta valoare corespunde unei durate de functionare de aproximativ 17 ani in conditiile unui numar de patru cicluri de actionare a usilor zilnic.

Gama variata

Usile de garaj Günther Tore sunt fabricate individual pentru fiecare client la pretul standard. Intervalele de inaltime si latime sunt de 5 mm.
La sistemele de usi Günther poti opta intre 5 tipuri de suprafete de panou si o paleta larga de culori.

Servicii de calitate

Firma Günther Tore nu se rezuma la usi cu performante calitative ridicate, ci ofera si un service rapid si de nivel calitativ ridicat prin intermediul partenerilor autorizati. Asiguram permanent clientilor nostri stocuri de piese de schimb si accesorii.

Usi de garaj moderne din panouri striate S-SICKE

Tipul modern de panou cu linii orizontale, aflate la o distanta egala intre ele. Gratie dispunerii simetrice a liniilor orizontale, trecerile dintre panouri la nivelul foilor de poarta montate in stare finala sunt complet invizibile.

Usi de garaj elegante din panouri striate M-SICKE

Usile de garaj cu tipul de panou M-Sicke sunt caracterizate de un aspect modern si elegant si se armonizeaza perfect cu arhitectura caselor individuale, respectiv a casutelor private.

Usi de garaj armonioase din panouri L-SICKE

Modelul lat, orizontal de tip L evidentiaza caracterul individual al locuintei dumneavoastra si ii confera un farmec aparte. Usile sectionale cu aspect de lemn creeaza impresia ca ar fi fabricate din lemn masiv. În acest context, implica eforturi mai reduse de intretinere in comparatie cu usile din lemn masiv si dispun de caracteristici superioare de termoizolatie.

Usi de garaj clasice din panouri KASSETTE

Tipul de panou KASSETTE reprezinta o varianta clasica pentru executia usii de garaj. Casetele sunt dispuse simetric si formeaza astfel o imagine armonioasa pe foaia de usa. Panourile din otel tip sandwich cu aspect de lemn imita o structura originala de lemn. Acestea prezinta o sensibilitate mai redusa la radiatiile ultraviolete, umiditate si isi pastreaza aspectul exterior atractiv pentru o perioada foarte lunga.

Usi de garaj practice din panouri MICROWELLE

Ondulatiile elegante, usoare, pe suprafata usii evidentiaza arhitectura moderna a cladirii. Tipul de panou micro-liniere poate ascunde micile defectiuni de la nivelul foii de porta. Astfel, aspectul exterior specifi c al usilor se mentine timp de mai multi ani.

Vezi procesul de fabricatie
al usilor de garaj Gunther Tore
Completeaza formularul si iti vom raspunde in cel mai scurt timp
sau suna ACUM: (+4) 021 411 60 37

9 + 8 =

Usi de garaj sectionale cu usa pietonala

O echipă de profesioniști care fac lucrurile ca la carte, exemplar.
Recenzii Google My Business

Te poti baza pe experienta noastra

Gunther Tore construieste usi de garaj din 1969

Istoria Günther Tore incepe in anul 1969 pornind de la viziunea d-lui Dr. Wolfgang Günther de a pune in practica idei inovatoare si de a impune un standard de calitate foarte ridicat. Intotdeauna usile de garaj Günther Tore au avut avantaje competitive care le-au evidentiat pregnant.
Odata cu retragerea din activitate in 2012, Dr. Wolfgang Günther a predat stafeta companiei sale puternicului grup Alutech, grup cu care Günther Tore dezvolta proiecte comune de 10 ani.
Prin investitii substantiale, atat in Minsk cat si in Neunkirchen, Alutech a ajuns la o capacitate de productie de pana la 240.000 unitati pe an, reusind sa pastreze mesajul initial: calitatea – ca un leitmotiv!
Reusim astfel sa va punem la dispozitie usi de garaj la un nivel de calitate exceptional cu preturi adaptate cerintelor actuale ale pietei.

Despre noi
Iti oferim servicii de calitate de peste 15 de ani

Istoria Günther Tore in Romania incepe in anul 1995 cand au fost montate in Bucuresti primele usi sectionale industriale Gunther Tore pe Soseaua Pipera 41. Acestea sunt in functiune si astazi.

In anul 2003 ia nastere compania Gunther Tore SRL, cu actionariat romano-german (Gunther Tore GmbH). Cum piata romaneasca cerea solutii tot mai complete, compania noastra si-a diversificat oferta cu echipamente high-end de la furnizori exceptionali, precum: Butzbach, Stertil, Dynaco, Braselmann, Promotec, Marantec, Bea, Rolling Center.

Materiale de cea mai buna calitate
Satisfactia clientilor este esentiala.
Raport calitate/pret excelent.

USI DE GARAJ CU PANOU SANDWICH DE 45 mm
UNUL DINTRE CELE MAI ROBUSTE PANOURI DIN EUROPA

Un rol decisiv privind coeficientul de transfer termic al usilor sectionale revine grosimii panourilor. Cu cat este mai gros panoul, cu atat este mai redusa transmisia termica.

Panourile tip sandwich sunt prevazute cu o garnitura EPDM cu elasticitate durabila care isi mentin pe perioada lunga rezistenta mecanica ridicata si elasticitatea si la temperaturi scazute. Etansarea previne formarea de spatii intre panouri si asigura un nivel ridicat de termoizolatie si fonoizolatie a usilor.

Pentru etansarea pe laterala si la buiandrug sunt utilizate garnituri cu manson dublu. In acest sens, cel de-al doilea manson de etansare ofera protectie suplimentara impotriva pierderilor de caldura. Garnitura elastica si rezistenta la inghet montata la nivelul pardoselii compenseaza, gratie formei sale, micile denivelari la nivelul solului si etanseaza in mod corespunzator sectiunea inferioara a golului.

Panoul tip sandwich este umplut cu spuma dura poliuretanica fara HCFC. Aceasta spuma poliuretanica dura asigura un nivel foarte ridicat de termoizolatie si este ecologica.

Trimite-ne un mesaj!
Vorbeste cu un expert. Iti raspundem la intrebarile despre usile de garaj Gunther Tore.
Suna acum!

(+4) 021.411.60.37

10 + 14 =

Adresa sediu

Str. Ana Davila Nr.11, 050491, Bucuresti, RO

Program

L-V: 09:00 - 18:00, S-D, inchis

E-mail

office@gunther-tore.ro