Usi PVC

Gunther Tore acopera prin gama sa de usi rapide din PVC nevoia de optimizare a traficului, de imbunatatire a climatului din interiorul spatiilor industriale si de economisire a energiei electrice.
Usile rapide din PVC sunt una dintre cele mai cautate solutii de inchidere. Avand diverse aplicatii atat la interior cat si la exterior, pot fi impartite in usi de sine statatoare sau usi care dubleaza usile sectionale sau pe cele tip rulou.

Asigurarea unui mediu sanatos si a confortului pentru personalul din unitatile de productie si cele logistice constituie preocuparea continua a angajatorilor. Curentii de aer sau temperaturile joase constituie un factor major de disconfort cu directe implicatii asupra starii de sanatate a oamenilor.
Solutia problemelor o constituie dotarea golurilor din peretii interiori si cei exteriori cu usi ultra-rapide din gama ā€œHigh Performanceā€.
O astfel de usa etansa trebuie sa se deschida aproape instantaneu si sa se inchida imediat dupa trecere. Utilajele nu trebuie sa franeze asteptand deschiderea acesteia; si acest lucru de sute sau de mii de ori pe zi.

Usa rapida reprezinta de asemenea solutia ideala pentru accesul rapid in camerele curate (clean room), in incintele cu risc de explozie (ATEX), dar poate fi instalata si pe caile de evacuare cu o configurare corespunzatoare.

Gunther Tore reprezinta in Romania doua branduri de exceptie, fiecare lider absolut in domeniul sau:

Usi PVC Rapide DYNACO

DYNACO ā€“ a fost fondata in 1987 de catre Benoit Coenraets, avand ca misiune crearea usii rapide cu deschidere pe verticala cu o rezistenta ridicata la vant, care sa nu produca pagube in cazul in care este lovita accidental.

Produsele remarcabile de la Dynaco sunt:

  1. usile rapide de exterior cu functionare pana la clasa de vant 5 (peste 150km/h), cu sistem de reinsertie automata si viteza de 3.6m/sec
  2. usile rapide certificate pentru camerele curate sau certificate pentru zonele cu risc de explozie.

Gama de produse Dynaco cuprinde:

  • usi PVC rapide de exterior (D-651 All Weather, D641 Power, S-559 Atex Cat2 All Weather, S-549 Cat2 Power)
  • usi PVC rapide de interior (M3 Compact, D-631 Compact, M2 Compact, S539 Atex Cat2 Compact, D313, D311).

Usi PVC Rapide BUTZBACH

BUTZBACH ā€“ companie fondata in 1953 este liderul absolut in domeniul usilor rapide cu deschidere pe orizontala. In 1984 Butzbach a lansat in productie prima usa rapida cu deschidere pe orizontala. Se implinesc astfel 35 de ani in care Butzbach a dezvoltat acest produs pana la nivel de excelenta. Usa rapida Butzbach Novosprint este probabil cea mai rapida usa industriala din lume, eliberand aproape instantaneu intreaga inaltime. Viteza maxima de deschidere poate ajunge pana la 5m/s. Poate fi instalata in spatiile interioare cu curenti de aer puternici.

Gama de produse Butzbach Novosprint cuprinde:

  • Syncro ā€“ rulare sincronizata in laterala pe ambele parti;
  • Mono ā€“ rulare in laterala pe o singura parte;
  • Duo ā€“ rulare in laterala independenta pe ambele parti, pentru doua cai distincte de trafic cum ar fi cel de utilaje si cel pietonal;
  • Hygiene ā€“ din otel inoxidabil proiectata Ć®n conformitate cu cerințele de igienă din industria alimentara si farmaceutica.

De asemenea usile rapide Novosprint pot avea una sau doua cortine, in functie de necesitati.

Usi PVC rapide


usi rapide pvc

Usi rapide din PVC cu deschidere pe verticala DYNACO

usi rapide din pvc

Usi din PVC rapide cu deschidere pe orizontala BUTZBACH