a
M

Stațiile de compostare ale deseurilor, unitățile de producție din industria alimentară, alte unități de producție cu umiditate ridicată, fermele zootehnice, spălătoriile auto, sunt medii care solicită extrem elementele metalice ale ușilor industriale. Până de curând, protecția corozivă pentru astfel de echipamente ridica mult prețul acestor echipamente.

Odată cu lansarea ușii secționale GÜNTHER DP EXTRA, această problemă a fost rezolvată în limitele unui preț cu doar 20% mai mare decât al unei uși secționale standard. Ușile secționale Gunther DP Extra pot fi folosite atât la interiorul clădirilor, cât și la exterior, oferind termoizolație și iluminare naturală.

usa sectionala spalatorie

Protecție anticorozivă superioară prin tehnologie avansată: prin acoperire polimerică cu proprietăți anticorozive superioare – Interpon (Qualicoat clasa 2). Durabilitatea acoperirii Interpon este de 3 ori mai mare decât a unei acoperiri standard din clasă 1.
Grijă pentru toate subansamblele ușii: acoperirea polimerică cu Interpon este aplicată pe șinele de glisare, ancorajele de tavan, axul de torsiune, arcuri și feronerie.
Elementele mecanice din inox: cablurile, axele rolelor și șuruburile sunt realizate din inox AISI 430
Siguranță în exploatare pe termen lung: protecție prin acoperire în trei straturi a elementelor de siguranță ale ușilor (siguranțele la ruperea arcurilor, siguranțele la ruperea cablurilor)- zinc, peliculă de conversie chimică, strat de ceramică tratat termic.
Panouri termoizolante durabile: acoperire cu strat de zinc 14-16mm, grund poliuretanic 14-16mm, vopsea poliuretanică 35-40mm.
Vitrare rezistentă la substanțe chimice și zgârieturi: geamurile SAN cu tratament 1022 Z3 de la Zweko Optics au protecție la UV, sunt rezistente la fluctuații de temperatură, au calități optice deosebite și prezintă durabilitate la umiditate, substanțe chimice și zgârieturi.

Acolo unde este necesară viteză mărită de deschidere, ușile secționale pot fi echipate cu motoare cu inverter, timpul de deschidere înjumătățindu-se. Acolo unde traficul este intensiv iar timpul de deschidere trebuie redus la 1-3 secunde, este recomandată utilizarea ușilor rapide echipate special pentru medii corozive.